Küçük bir ses sistemi için yardım lütfen

Haklısın abi ben çökmüş gibi oldum :D

Bluetooth ve ipod bağlantısı olmayan ancak bunun gibi ekran ışıkları ayarlanabilir ve ses kalitesi muadil, siyah renk ağırlıklı bi teyp önerebilirmisin abi, takıntılı + saplantılıyım illaki göstergeler ve ön paneldeki sarı-turuncu tonunda bir renk olmalı teyp renginde :D

Hoparlörler konusunda infinity satıcısına ulaşıp mid+bass yolları varmı diye sormayı düşünüyorum. Tahminimce vardır çünkü birer sağ sol hoparlör + birer sağ sol crossover + birer sağ sol tiviter var. Daha doğrusu umuyorum :D

önceki aracımı satarken söktüğüm, aslında tesisat kurmak için aldığım pioneer teybim var. fiyatı belirlemedim ama sizin bütçenize uygun olur. düşünürsen özel mesajla bağlantıya geçebilirsin.

satılık ilanım yok henüz. teybim kutusunda duruyor, kumandası, usb kabloları mevcut. 15 ay kullandım, 2012de çıkan bir model.

pioneer 7450 SD, çift usb girişi(girişler arkada, kabloyla torpidoya alabilirsin, böylece ortada usb bellek görünmüyor.) CD, USB, sd kart, aux in çalabiliyor. USBden iphone bağlayabiliyorsunuz. Ekran rengi ayarlanabiliyor istediğin gibi, hatta tuş takımı ayrı renk ekran ayrı renk ayarlanabiliyor.

Anfiye gerek duymadan çalışabilen ve anfi kadar yer kaplayan aktif basslarda var piyasada bi bakmanızı öneririm. Bende aynı aracın 5 kapısında kullanıyorum ve yetiyor. Kabin bass sizin hoperlörler orj. ise , tizleri ve midleri bastıracaktır zaten

Bu bendeki cihaz kenwood ksc-sw01 anfi gibi koltuk arkasına monteli

kenwood-ksc-sw01.jpg

Geri