Sevgili abilerim elimde rockford forsgate 4.6x var 300w biliyorum 300 w diyince teknosada 120 lirayamı ne satıyolar 2000w ını diyceksiniz (rakamları salladım :rakir: ) gel gelelim bendeki cihaz yabancı sitelerde ikinci el 250 dolar falan ki birtane vardı bu gün girdim nete satılmış.bu cihaz nedir ve bununla ne yapabilirim ? Benim istegim bagaja minik bi buffer ve iki hoperlor de bagaja takmak istiyorum onları ise corsamın bagajı için obs suntaya kendim yapıcam yuvalarını bagaj ayıracı yerine takıcam. Çok uçuk bi sistem istemiyorum şöyle carrefourdan almak istiyorum hoperlorleri dandik bi sistem yani
su an merak ettiğim elimdeki ne ise yarar ?
Sonuc olarak bagajımın üstkapagına iki hoperlor istiyorum bu kapıda olanlardan daha güçlü olnası gerekmez. Bunlar için kaç harcarım bi ses sistemcisine gitsem kaça patlar ? Kazıklanmak istemiyorum izmirdeyim önerilerede açığım...

Sonuc olarak bagajımın üstkapagına iki hoperlor istiyorum bu kapıda olanlardan daha güçlü olnası gerekmez. Bunlar için kaç harcarım bi ses sistemcisine gitsem kaça patlar ? Kazıklanmak istemiyorum izmirdeyim önerilerede açığım...