Kullanıcı Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam arkadaşlar...Umarım hepiniz iyi,mutlu,huzurlusunuzdur.Yaklaşık 5 gün önce Samsung laptop aldım.Yanında çanta,fare,kulaklık hediye ettiler.Sabah çantaya laptopu koyup işin yolunu tuttum.Akşam eve dönerken bir anda omuz askılığı çıktı ve laptop çantanın içinde tutmama rağmen yere çarptı.Eve geldim köşesi kırılmış ve de ekran çerçevesi kırılmış.Nasıl oldu anlamadım ince olduğundan herhalde...Bunun için neler yapılabilir bilen eden varsa anlatırsa sevinirim...Yoksa gidip bir soğuk su içelim.

Omuz askılığının çıkma durumu nedir?Ayar yerinden mi çıktı yksa dikiş sökülmesi gibi bir durum mu öz konusu?

Omuz askılığının çıkma durumu nedir?Ayar yerinden mi çıktı yksa dikiş sökülmesi gibi bir durum mu öz konusu?
Yok direk o kanca gibi yerden çıktı...Sonra yine taktım...

valla abi yapacak birşey yok. servise versen kullanıcı hatası derler. keşke sigortaltsaydın...

valla abi yapacak birşey yok. servise versen kullanıcı hatası derler. keşke sigortaltsaydın...
İş işten geçtikten sonra keşke...Neyse bakalım yarın gidelim ne olacak...

Yok direk o kanca gibi yerden çıktı...Sonra yine taktım...

Çantanın imalat hatasından kaynaklanan bir durumsa ve çanta da hediyeyese mağdur durumda sen olursun.Bu durumda tüketici hakem heyetine başvurma hakkın olurdu.Bu durumu çantayı inceleyerek iyice tetkik etmen gerekir.Öteki taraftan sigortalatmak güzel fikirmiş aslında :)

Geçmiş olsun Serhan. Bu tür alışverişlerde verilen hediyeler genelde kalitesiz oluyor, o nedenle fazla bir şey çıkmaz diye düşünüyorum.

Offf sert düşmüş.. Can yakıcı geçmiş olsun

gecmış olsun kullanıcı hatası dıye gecışdırırler teşke sıgortalatsaydın

serhan nereden aldın bilmiyorum ama büyük şirketler genelde bir kaç gün içerisinde kaynaklanan hataları "sırf reklam" olsun diye yenisi ile değiştiriyorlar. benden duymuş olmayın bunu. doğrudan samsung ile irtibata geçebilirsin ;)

Geri