Külüstür...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dragon' Alıntı:
sağolun arkadaşlar...
sadece başlık KÜLÜSTÜR

hep bu sekil lafla kalması dileqiyle..
araban gercekten cok guzel kardes. ben bunun 306 GTI ile kalkisini gordum gercekten gti duruyor gsi gidiyor gibi.. masallah yani kazasiz belasiz kullanirsin insallah....

sayden külüstür hatta sfi motoruyla perte çıkarılması farz bir araç.:cool: :cool: :cool: :D :D

güncel değil!!!! sık sık gündeme getirilmesini istemiyorum.. nazar değiyor..

kilitleyin abicim konuyu.nazar değmesin.:))
yaw yavuz ne adamsın bee..

arkadaşım sen bu külüstürü birde yakından gör o zaman yaz davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş..

atacanates' Alıntı:
gerçekten külüstür

O araba seninkinden 10 tane eder kucuk kardesim 2 kanat bi marsbiyelle araba deger kazanmaz ( Steinmetz de olsa ) kalitesini kullanan belirler kısacası Levi's kot giyince popomuzun kalitesi artmaz.SFI nedir opel i opel yapan hangi aracıdır en hızlı olanı hangisidir gti leri type r ları dize kim getirir de senin bindigin markayı marka yapan nedir Eminim hiç bi fikrin yoktur
sunu unutma ki Kadett in arka frenleri bile disk tir haberin olsun
belki kavramana yardımcı olur.

atacanates' Alıntı:
gerçekten külüstür

:eek:

7,85 sn de 100km/h hıza çıkabilen ve 1.6 araçlar kadar tutumlu.sakin kullanımda ayrı hırçın kullanımda yerinde duramayan ve kendine has tadı
kullandığım birçok yeni(2-3 yaş) araçta bulamadığım bir araç.digital kadranından koltuk ısıtmasına - elektrikli aynasından sunroofuna-recaro döşemelerinden-yolbigisayarına kadar var.Ama herşeyden öte normal bir şekilde trafikte iken duraktaki insanları bile arkasından 2.kez baktırabilen bir araba en azından.böyle bir arabaya külüstür diye başlık atan mütevazi dragon sana kızmayayımda kime kızayım kardeşim.

Geri