Kurban Bayramın da Canlarımızı Kurban Etmeyelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi bayramlar arkadaşlar

Bayram yollarında redbull 'u fazla kaçırmayalım ;) :)

1XUrkNO.jpg

bende bir konu açtım görsem buraya yazardım...Nadir abim vallahi senden beklerdim bu uyarıyı sen kısa ve öz yazmışsın ben yaydım da yaydım.....
Herkese sevdikleriyle iyi bayramlar dilerim

Herkese iyi bayramlar. Dün yoldaydık biz, özellikle Ankara çıkışı çok yoğundu. Radyodan dinlediğim kadarı ile İstanbulun Bolu tarafına 10 km kadar kuyruklar oluşmuş. Yolda çok küçük 1-2 kaza gördük o kadar. Ama trafiğin yoğun olması ve sürekli şerit değiştirmeler vs yoruyor insanı.

Özellikle dikkatimi çeken, yavaş gitmek isteyen sürücüler lütfen sol şeridi işiniz bitince hemen boşaltın. Arkadan gelen hızlı gitmek isteyen insanlarla kötü durumlar oluşmakta.

Yasal hız sınırı ile gidiliyorsa sol şerit işine de sinirlenmiyorum.Ancak sinyal vermeden şerite pat diye çıkmalar , ya da sinyal ile beraber şerit değiştirmeler çok tehlikeli.Her bayram olduğu gibi normal trafikten daha fazla tecrübesizler trafikte ve 2 kere dikkatli olmak lazım.

Konuyu burada açıp gitmiştim dün döndüm ama arkadaş ben böyle bir millet görmedim yuh ya adamlar 3 şerit yolda birbirlerini ezdi... pes arkadaş yani harbiden yayla gibi yollarımız var ama bu yolları adam gibi kullanmasını bir öğrenemedik gitti. Yine bir sürü canlar heba oldu gitti ya... pes arkadaş vallahi pes bundan sonra sağ şeritten ayrılmayacağım o kadar manyak var ki arkadaş adamın tepesine çıkacak i... ne...

Evet arkadaşlar yol durumlarını alalım. Anlaşılan Nadir abi pek bi yoğun yerden geldi.

Evet arkadaşlar yol durumlarını alalım. Anlaşılan Nadir abi pek bi yoğun yerden geldi.

Aynen öyle Kırıkkale den sonra trafik ana baba günü oldu yeminle. Bir iki kişi de yola sığmadıkları için kaza yapınca al sana trafiğin önde gideni.

pazartesi iş başı var,ama birçok kişi gelişini bu hafta içine yayacağını varsayarsak gene işkenceli bir hafta yaşayacağım belli...
kimsenin canı yanmasında ben razıyım gerçi..

Geri