Kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 YKr arttı

heh bende bekliyordum zaten zammı.DÜn mazota zam geldi benzine gelmezse ayıp olur

tüp taktırmak farz oldu artık.

geçen bri yerde gördüm milyarder iş adamı bmw tüp taktırmış o bile benzinden şikayetçi ise biz ne yapalım.

benzin zammına tepki olarak okulu bırak :good: :alkis:

valla bırak okulu bırakmayı kendımı öldürsem bu hukumet benzinin fıyatını ındırmez:D:D ....acı olan suki hala bızde benzn fiyati ne zaman azalcak die umut var ama ole bisi olmıycak.hukumet ın umrunda degl birde utanmadan tayyip cıkmıs bızım sucumuz degl petrol fiyati yukselıyor diyor verdıgımz oylar kazandrıdgmz oylar haram olsun.nasl bir istir ben anlamadm..yakında birde kültür baskaneti hikayesine mi ne 150 bnlira zam gelcek yane 3.7 falan olcak 95 oktan...allah topunun nese....

vatana:mad: millete hayırlı olsun

valla bırak okulu bırakmayı kendımı öldürsem bu hukumet benzinin fıyatını ındırmez:D:D ....acı olan suki hala bızde benzn fiyati ne zaman azalcak die umut var ama ole bisi olmıycak.hukumet ın umrunda degl birde utanmadan tayyip cıkmıs bızım sucumuz degl petrol fiyati yukselıyor diyor verdıgımz oylar kazandrıdgmz oylar haram olsun.nasl bir istir ben anlamadm..yakında birde kültür baskaneti hikayesine mi ne 150 bnlira zam gelcek yane 3.7 falan olcak 95 oktan...allah topunun nese....

ÖTV yi hesaba katmıyorlar hiç varil fiyatı diye kaçamak cevaplar veriyorlar ÖTV den söz etmiyorki konuyu oraya getirmeye bile cesaretleri yok yalanları ortaya çıkacak diye korkuyorlar

lpg ninde litre fiyatı artık hatırı sayılır fiyatlara geldi..
hem şuan ki montaj fiyatlarıda tavan yapmış durumda ne diyelim artık yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal ...

nasıl çıkıcaz bu işin içinden anlamadık yahuu...

ÖTV yi hesaba katmıyorlar hiç varil fiyatı diye kaçamak cevaplar veriyorlar ÖTV den söz etmiyorki konuyu oraya getirmeye bile cesaretleri yok yalanları ortaya çıkacak diye korkuyorlar
aynen sana katılıyorum kardeş rafineri de maliyeti 0,80-0,90 ytl olan mala 3,60ytl ödüyoruz dolaylı vergileri alamıyorlar o çok saygıdeğer iş adamlarından 50 50 benzin almaya çalışan gariban vatandaşa çöktükçe çöküyorlar:mad:

Geri