Bu tür pisliklere karşı arabamın torpido gözünde bir paket kolonyalı mendil var. Gördüğüm an alıp siliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden geldi o kadar kedi yahu. evin hayvan barınağına yakın mı yoksanasıl ama.??????????
kafaya taktıkça dahada büyür oHay allah yaa cok canım sıkıldı. Kaputu o kadarcık sey icin boyatmak baya agırıma gidiyor. Kazadan boyattım sanacaklar. Dediginiz gibi bi kaportacıyla konusayım. Belki sadece o kucuk bolgeyi bi sekilde boyayarak cozerler isi. Sonra da tum arabaya boya koruma yaptirarak cozebilirim belki ne dersiniz?
Bir de bu iz bu kadar derin degildi. Dikkat bile cekmiyordu ama arabami hizli cila yapan bir yikamaciya goturdum. Araba 3 saat falan orada kaldi. Derin temizlik yapılacaktı. Ne yaptilarsa oradan alinca bu kadar derinlesmisti.
Bence bu arkadaşı dinle.Götür boyat gitsin.kafaya taktıkça dahada büyür o
işine iyi bir boyacıya götür. yama yaparlar. 10 a 10 cm kadar boya olur sadece.boyacı gerçekten usta ise belli bile olmaz.
önceki aracımda kaputta el kadar X işareti vardı.usta boyyayalım belli olmaz dedi ama işinde usta değilmiş. dalgalı bir şey çıktı ortaya. sonra dahada gözüm takılmaya başladı. iyi bir usta bulursan benim gibi sıkıntıda yaşamazsın.
nasıl ama.??????????