Kus pisligi lekesi nasil kapatilir?

Bu tür pisliklere karşı arabamın torpido gözünde bir paket kolonyalı mendil var. Gördüğüm an alıp siliyorum.

eğer görüntü seni rahatsız etmiyorsa büyümemesi için her yıkamadan sonra oraya cila sürersen büyümesini engellersin aynından benim tavanımdada var renkli cila aldım sürüyorum bir ay filan fazla belli olmuyor geçen seneden bu seneye hiç büyümedi o kadarcık yer için boyaya girmeye (Bence) gerek yok.

Saca kadar erimiş boya. Boyalı demesinler diye boyatmasan bu sefer korozyon başlayacak. O daha kötü.
Bu kadar kafaya takmaya gerek yok. Fotoğraflarını çek, sonra güzelce boyat. Satacağın zaman soran olursa fotoğrafları gösterirsin. İtimat etmeyen adam başka şeyler de bulur, satmazsın ona olur biter.
Boşuna üzülmeyin, herşeyin bir çaresi var, hallolur.;)

bukadar ufak şeylere takılmayın neleri var 2-3 cm lik şeyler için kendinizi üzmeye gerek yok boyatın birşey olmaz Turabi abinin de dediği gibi bulan hertürlü bulur.

şakadır.

Geçende bizim alt otoparkta kediler resmen resim çalışmışlar bizim arabalarda.Ben bir iki tanesiyle silmeye çalıştım.Gerçi lekeler çıkmadı ama kediler bir daha gelmedi.:maden::sopa:

Aman şaka yaptım.Birde hayvan haklarıyla aramız bozulmasın.:rakir:

Bunlarda resimler

nasıl ama.??????????

Ekli dosyalar

• farlı kediler.webp
    farlı kediler.webp
    14.2 KB · Görüntüleme: 36
nasıl ama.??????????
nerden geldi o kadar kedi yahu. evin hayvan barınağına yakın mı yoksa :)
bu kedilerin çamura basıpta araca çıkmaları yokmu deli ediyor beni :) aracı benzin aldıktan sonra yıkatıyorum tazyikli su ile bile çıkmıyor pati izleri. illaki fırçalamak gerekiyor.

Hay allah yaa cok canım sıkıldı. Kaputu o kadarcık sey icin boyatmak baya agırıma gidiyor. Kazadan boyattım sanacaklar. Dediginiz gibi bi kaportacıyla konusayım. Belki sadece o kucuk bolgeyi bi sekilde boyayarak cozerler isi. Sonra da tum arabaya boya koruma yaptirarak cozebilirim belki ne dersiniz?

Bir de bu iz bu kadar derin degildi. Dikkat bile cekmiyordu ama arabami hizli cila yapan bir yikamaciya goturdum. Araba 3 saat falan orada kaldi. Derin temizlik yapılacaktı. Ne yaptilarsa oradan alinca bu kadar derinlesmisti.
kafaya taktıkça dahada büyür o :)
işine iyi bir boyacıya götür. yama yaparlar. 10 a 10 cm kadar boya olur sadece.boyacı gerçekten usta ise belli bile olmaz.
önceki aracımda kaputta el kadar X işareti vardı.usta boyyayalım belli olmaz dedi ama işinde usta değilmiş. dalgalı bir şey çıktı ortaya. sonra dahada gözüm takılmaya başladı. iyi bir usta bulursan benim gibi sıkıntıda yaşamazsın.

kafaya taktıkça dahada büyür o :)
işine iyi bir boyacıya götür. yama yaparlar. 10 a 10 cm kadar boya olur sadece.boyacı gerçekten usta ise belli bile olmaz.
önceki aracımda kaputta el kadar X işareti vardı.usta boyyayalım belli olmaz dedi ama işinde usta değilmiş. dalgalı bir şey çıktı ortaya. sonra dahada gözüm takılmaya başladı. iyi bir usta bulursan benim gibi sıkıntıda yaşamazsın.
Bence bu arkadaşı dinle.Götür boyat gitsin.

Geri