Kusursuz aracım caddeye çıkmasını bilmeyen biri tarafından kusurlu hale geldi

Ynt: Kusursuz aracım caddeye çıkmasını bilmeyen biri tarafından kusurlu hale geldi

Çok geçmiş olsun.

Ynt: Kusursuz aracım caddeye çıkmasını bilmeyen biri tarafından kusurlu hale geldi

Çok geçmiş olsun.. gerçekten kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm. Allah beterinden saklasın.

Çok eçmiş olsun. benzer bir olay benimde başıma gelmişti astra g aracıma dolmuş çarpmıştı çok üzücü bir durum onun ifadeside benzerdi ''abi ben seni görmedim'' diyecek yapacak bişey yok malesef allah beterinden korusun ama böyle gözümüz gibi sakındığımız araçlarımıza densizin birinin kıyması çok üzücü oluyor

Cok buyuk gecmis olsun bu kadar yogun trafik var Allah beterinden korusun cana gelmesin burasi Türkiye iste sen ne kadar dikkatli olsan da gelip buluyorlar..

öncelikle çok geçmiş olsun. öncelikle can sağlığı en önemlisi ama bu tip .... evlatları bol piyasada. yine şahin ve yine kendini bilmez .... evlatları. yaa ağzımı bozmayım diyorum ama kendimi tutamıyorum. maalesef banada bu tip bir lavuk denk gelmişti. resmi zırhlı araca arkadan çarpmıştı. gebermedi ama. geberse içim sızlamazdı. birde adamı hastaneye götürmek kanıma dokunduu. bu tip insan demeye  ağzım varmıyor ama bu tip yaratıklar  yüzünden hergün ülkemizde onlarca insanın canı tehlikede. ya ölüyor yada sakat kalıyorlar. allah yardımcınız olsun. umarım kimsenin başına birdaha gelmez...

Geçmiş olsun .Allah beterinden saklasın

Gecmis olsun. Cana gelecegine mala gelsin.

Geçmiş olsun kardeşim Allah tekrarlarını vermesin.

Benim de eşimin de araçları birkaç gün arayla dikkatsiz sürücüler ve yayalar tarafından hasar aldı, ne kadar özensek de sonuçta sokağa bırakıyoruz en kötüsü..

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun

Geri