laguna-corolla-megane sw-qashqai

ben laguna diyorum babam diyo qashqai de olabilir diye.bana sorarsanız jip alınacaksa en az q5 ayarında olmalı:D

Hayır. QQ'ın motoru,yürüyeni falan Renault.

Bu arada,eğer QQ düşünürseniz QQ+2 düşünmeyin normal Scenic tarzı bir araba gibi duruyorlar.

YENİ QASHQAI 1.5 DCI TEKNA 4X2 M/T GLASSROOF+NISSAN CONNECT

Cam tavan,Nissan Multimedya Sistemli 4X2 Manuel Vites 1.5 DCi Renault Motoru 59.990 TL

Cam tavan alınmayabilir,açılmıyor sadece cam öyle gök yüzünü seyrediyorsunuz. Ama multimedya sistemi çok güzel yeni kasada.

Ancak dediğim gibi QQ+2 almanızı tavsiye etmem tipi çok kötü geliyor bana. :D

Ve son olarak;

Qashqai'dan bi arazi performansı falan bekliyorsanız,size tam olarak cevap veremez.. Sonuçta 4X2 çekiş sistemine sahip bi araç ve yapabilecekleri bir yere kadar. :)

Şimdiden hayırlı olsun,sorun varsa cevaplayabilirim. :)
burak saol kardeşim.ama normal qashqai nin içi dar değil mi?dışardan bana öyle geliyor.nissan bayisi balıkesir merkezde var ama daha gidip bakmadık

normal QQ nın içi dardır..dıştan göründüğü gibi değil....ayrıca nissan dizelde renault un motorlarını kullanır...yani onlarda 1.5 dci motordur..QQ nin ve note un dizel modellerinde arkada dci yazar zaten...

En başta verilen seçenekler arasında aslında en mantıklısı Laguna bana göre. Megane ve corolla'yı diğer iki model varken düşünmeye gerek yok bence. Diğer Taraftan renault çok büyük bütçeli ve dünya devi firmalardan biridir. Hiç de küçümsenecek bir marka değil aslında ancak yıllarca bize çoktan üretimi bitmiş arabaları sıfır olarak sattıklarından, kafamızdaki imajı belli bir yerden ileri gitmeyecek. Alt sınıflarını saymazsak, laguna her zaman konforu ve kalitesiyle begeni toplamış bir renault modelidir

burak saol kardeşim.ama normal qashqai nin içi dar değil mi?dışardan bana öyle geliyor.nissan bayisi balıkesir merkezde var ama daha gidip bakmadık

normal QQ nın içi dardır..dıştan göründüğü gibi değil....ayrıca nissan dizelde renault un motorlarını kullanır...yani onlarda 1.5 dci motordur..QQ nin ve note un dizel modellerinde arkada dci yazar zaten...

1 sene kullandık biz arabayı.

4 kişilik bir aileyiz,arabanın içi pek dar değil yani öyle bi sıkıntımız olmadı araba dışarıdan küçük görünüyor ama içi baya ferah. Sadece bagaj hacmi bize çok küçük geldi,tek sıkıntı o oldu ve benzinli olduğu için yakıtı fazla geldi o yüzden sattık. Arkada oturanlar için tek bir sorun var oda koltuk kafaları çok büyük. :D

şimdilik laguna executive+sunroof alıcaz gibi gözüküyo.ama daha gidip QQya bakmadık

Laguna ; dışardan bakınca çok güzel gözüküyor.Donanımda iyise alınır...

Bence Laguna.

En başta verilen seçenekler arasında aslında en mantıklısı Laguna bana göre. Megane ve corolla'yı diğer iki model varken düşünmeye gerek yok bence. Diğer Taraftan renault çok büyük bütçeli ve dünya devi firmalardan biridir. Hiç de küçümsenecek bir marka değil aslında ancak yıllarca bize çoktan üretimi bitmiş arabaları sıfır olarak sattıklarından, kafamızdaki imajı belli bir yerden ileri gitmeyecek. Alt sınıflarını saymazsak, laguna her zaman konforu ve kalitesiyle begeni toplamış bir renault modelidir

Editör çok güzel açıklamış...Bizleri yıllardır sıradan araçları yüksek paralara satarak aldattılar...ama bu markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor...Laguna kendini ispatlamış ,kalite bir araç....

Geri