Landirenzo hakkinda bilgisi olan arkadaşlar yardim

megane aracımda vardı fevkaledenin fevkinde :)

Merhabalar,
Landi Renzo taktıran arkadaşlara sormak istiyorum. Aracınızda silkeleme oluyor mu?

Hayır

Farklı internet sitelerinde Landi Renzo taktıran arkadaşların 2000 devir altında 2. vitesten 3.e geçerken silkeleme sorunuyla karşılaştıklarını okudum. Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim; bu neden oluyor? Ve bu silkelemelerin araca zararı var mıdır?
Teşekkürler

landirenzonun iki kiti var biri blue kit diğerisi omegas opel omegası tercih ediyor motor garantisini bozmadan taktırtıyor aralarındaki blue kit de mad enjektör var omegasta bosch silkeleme sorunu yaşamadım . olgun oto türkiyedeki yetkili bayi onlarda taktırmanızı tavsiy ederim ben blue kit taktırdım ilk depom bitti ayar yapılmadıgı halde 23 krş yaktı

2.sınıf lpg sistemleri arasında iyibir marka

landirenzonun iki kiti var biri blue kit diğerisi omegas opel omegası tercih ediyor motor garantisini bozmadan taktırtıyor aralarındaki blue kit de mad enjektör var omegasta bosch silkeleme sorunu yaşamadım . olgun oto türkiyedeki yetkili bayi onlarda taktırmanızı tavsiy ederim ben blue kit taktırdım ilk depom bitti ayar yapılmadıgı halde 23 krş yaktı

olgun lpg işin ustası profesyoneli . benim aracımda takılı enjeltörleri nereye koymuslar bulamıyorum ustalık muhteşem

15.03.2010 tarihinde landi taktırdım 1200 tl 500 peşin gerisi 3 taksit şuan bir sorun yok sızdırmazlık raporunuda aldım bu sabah hayırlısı bakalım

15.03.2010 tarihinde landi taktırdım 1200 tl 500 peşin gerisi 3 taksit şuan bir sorun yok sızdırmazlık raporunuda aldım bu sabah hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun nerde taktırdın? ben 1250/10 taksit olarak taktırmıstım

Opel Neskar Bursa servisi Landi Renzo için bana 1920 TL fiyat çıkardı. Ama herşey içinde, aracı bırakıp gidiyorsunuz, sonra almaya geliyorsunuz. İşlemleri kendiniz yaparsanız 100 TL daha ucuz oluyor. Siz uygun taktırmışsınız bence...

Geri