bu konuda yardım alabilirsek çok faydasını görürüz İnşallah.Bir konu başlığı var ama yazan olursa iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aracımda 1 senedir 30bin km+ 'dir takılı olan bir marka. Omegas modelini taktırın hatta mümkünse pipolu uygulama.
Sorularına gelince..
1- Benim aracımın motoruyla uyumu sorunsuz, beyni ilede güzelce anlaşıyor ki 1tek sorun bile yaşamadım.
2. Arıza lambası yanmıyor. Birtek depo bitince (yalnızca depo bitiminde, normal geçişte lamba yanmıyor)ve benzine geçince yanıyor oda 5-6sn sürüyor.
3. Kesinlikle her iki durumda da bir boğulma, performans düşmesi durumu söz konusu degil. Hatta yakıtın bittiği nokta veya gaza geçtiği nokta anlaşılmıyor.
4. Servisle anlaşmalı bir marka evet ve sorunsuz.
5. Yılda 10bin km biraz az bir rakam, lpg masrafını kurtarma sınırında sanırım. Ama lpg takınca bu rakam 15-20binlere cıkacaksa, yani benzin masrafı yüzünden yol yapmıyorsanız, düşünmeden taktırın.
6. Dediğim gibi 30bin km oldu, aracım 10 yaşında. Lpg taktıran benim, öncesinde hep 97 oktan. Ama bir sorun yaşamadım, görmedim vs.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
BRC'de iyidir bu arada düşünebilirsiniz, ama ben bunu taktırdım. Memnunum
Aracınız yeni garantiden çıkmaması önemli.. Tercih edebilirsiniz yani.
selamun aleyküm gençler istanbılda bir müezzin aradaşımız pirises mi prenses mi bir marka ya yöneltiyor.mercedes aracına takmış (c200) bu marka 2 milyar.bu landirezo kaça takılıyor.aynısımı ?