Lastiğe Vida-Çivi batması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nadir abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii konu konu seni arıyorum abiii nerdesin abiiiiii :)

Sorma akşam koleksiyoncu diye bir film izledim sonra ikinci serisi var onu izledim sonra uyudum dedim hoca sabah ezanını okudu :) bende yatar saat 18:00 ana kalktım :rakir:

Arkadaşın konusunu kaynattık yaw kusura bakmasın ;)

Afyon öyle bir yer ki, kışın kar lastiği de kurtarmıyo, zincir olmadıkça kabak veya kar lastiği aynı

öyle deme allah çarpar :D

geçen kış malum -32c idi afyon, 65 gün kar yerden kalkmadı... Michelin alpin ile çıkmadığım girmediğim yer yoktu... Kar lastiği her türlü iş görür al rahat et... :bir:

Sorma akşam koleksiyoncu diye bir film izledim sonra ikinci serisi var onu izledim sonra uyudum dedim hoca sabah ezanını okudu :) bende yatar saat 18:00 ana kalktım :rakir:

Arkadaşın konusunu kaynattık yaw kusura bakmasın ;)

konu senindir abi canın sağolsun :D eleman camdan ellerini çıkarmağa çalışırken jiletlere taktırıyo da kanatıyo falan ya abi orada seninde için cızzt ettimi :rakir:

Evet arkadaşlar, en yakın lastikçiye yürüyerek gittim, çırağı aldım kapının önünde stepneyi taktırdım ve lastikçiye kadar gittik, içinde fazla hava olmayan cillop gibi michelin stepne de paramparça oldu, lastiğe soğuk yama yapıldı ortalama 10 lira olan soğuk yamaya 25 lira verdim, herhalde bana da fitil yaptı usta sağolsun, benden söylemesi önceden arayıp fiyat isteyin, yoksa yamanın yanında fitil de yapıyorlar :D

Evet arkadaşlar, en yakın lastikçiye yürüyerek gittim, çırağı aldım kapının önünde stepneyi taktırdım ve lastikçiye kadar gittik, içinde fazla hava olmayan cillop gibi michelin stepne de paramparça oldu, lastiğe soğuk yama yapıldı ortalama 10 lira olan soğuk yamaya 25 lira verdim, herhalde bana da fitil yaptı usta sağolsun, benden söylemesi önceden arayıp fiyat isteyin, yoksa yamanın yanında fitil de yapıyorlar :D

Yurdumun esnafı yapmış yapacağını geçmiş olsun :D

Yurdumun esnafı yapmış yapacağını geçmiş olsun :D

Saol abi, yediğim her kazık recrübe puanı olarak birikiyo, benden para kazanamaz o lastikçi :D

Dostum 25 lira ne ya , yazık günah :sopa: Benim arka sağ lastiğe geçen boyum kadar vida girmişti usta 10 liraya halletti sağolsun :rakir: :D

sanırım çırak geldi stepneyi değiştirdi vs. ondan böyle fazla oldu... :) neyse içini hallettin ya bakma 3e 5e :)

sanırım çırak geldi stepneyi değiştirdi vs. ondan böyle fazla oldu... :) neyse içini hallettin ya bakma 3e 5e :)

Para hiç sıkıntı değilde, görülen muamele üzüyo beni. Acısını snden çıkarırım yeni jant lastik ve body kit yaptırınca gonya egzosu yaptırıcam arabaya, sizin evin etrafında dip gaz turlayacam vutututu yaparak ödeşicez :rakir: :rakir:

Geri