10 numara
evet gerçekten öyle, benimde daha önce aracımdaki lastik michelin idi güzel lastik ama yanakları dahil heryeri yumuşak, 3 hafta önce arkadaşın dediği gibi korkarak aldım ama turanza iyi seçim oldu, ses olayıda michelişnden daha az yol tutuşu daha iyi turanza 10 numara
Aracimin lastiklerinin değişim zamani geldiği için ( 2006 model 37.000 km) bir kaç haftadir hangi marka lastik alayim derdine düştüm.geçmiş zamanda bir çok lastik kullandim michelin,continantel,dunlop,yokohama vb.aklimdan geçen tek lastik markasi vardi oda michelin energy star.bir kaç yerden araştirma yaptim tabi herkes kendi malini övüyor.michelin lastikleri çok güzel fakat türkiyemin yollarina uymuyor.hamuru çok yumuşak olduğu için çabuk eskiyor ve viraj alirken yiğilma yapiyor gibi.
Neyse en sonunda bir kaç gün önce 150 tl ye 195.60.15 bridgestone er 300 turanza 88 h aldim...mükemmel diyebilirim.lastik sesi yok gibi.hamuru çok güzel.araba yola yapişiyor.korkarak girdiğim virajlarda banamisin demiyor.kesinlikle yiğilmiyor lastik.çok memnun kaldim lastik alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.umarim faydali olur....
evet gerçekten öyle, benimde daha önce aracımdaki lastik michelin idi güzel lastik ama yanakları dahil heryeri yumuşak, 3 hafta önce arkadaşın dediği gibi korkarak aldım ama turanza iyi seçim oldu, ses olayıda michelişnden daha az yol tutuşu daha iyi turanza 10 numara