lastik basınç sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan losilin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

losilin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2003 vectra elegance aracımın lastiklerini değiştirdim fakat lastik basınç sensörü olduğu için sibobları değiştiremedim bunun sonucunda ise siboptan hafif hafif hava kaçırıyor her gün farklı bir lastikten hava kaçıyor sibobu sıkıyoruz kaçak kesiliyor sonra başka lastik falan neyse neticede bu sıkıntı baygınlık verdi arabanın kullanma klavuzunu okudum sibobların contası varmış tabi bulunduğum yerde bu contayı bulamadım sizce ne yapmam gerekli veya bu contayı nerden bulabilirim.

arkadaşlar yardım

iğne sibopları değiştir veya sensörleri sök normal çelik sibop tak sensör uyarısınıda iptal ettir tech 2 ile

Genelde tercih edilen yöntem bu, yada yenisi. Eskileri söküp dediğiniz contaları ele alıp, uydurma birşey yapabilirsiniz belki ama, sibop en tehlikeli iştir. O basınçla birden bırakırsa, kazalara yol açabilir. O yüzden tamir takımı üretilmiyor olabilir, sorumluluk almama adına.

conta serviste 2.5 tl ye satılıyor... fantazi yapmaya gerek yok ki, serviste EPC den baksalar yeter. ayrıca o siboplar çok sıkılmaz tork ayarı vardır fazla sıkıncada kaçırıyor ve sibop hasar görebilir...

Genelde tercih edilen yöntem bu, yada yenisi. Eskileri söküp dediğiniz contaları ele alıp, uydurma birşey yapabilirsiniz belki ama, sibop en tehlikeli iştir. O basınçla birden bırakırsa, kazalara yol açabilir. O yüzden tamir takımı üretilmiyor olabilir, sorumluluk almama adına.
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama ama cım bu değildi konu olan araç sahibi bulamıyorum diyor ve msjımı siliyorum

Geri