arkadaşlar herkese iyi akşamlar şöyle bi sıkıntım var arabamın lastiklerini devamlı petrol istasyonlarındaki hava pompalarıyla şişiriyorum iki aydır arka sağ lastik 3 5 günde bir uyarı veriyor ekranda basınç azaldı diye ben yaptırmak yerine hep havasını tamamladım devam ettim uyarı verdimi tekrar havasını tamamlıyordum en son bugün canıma yetti vaktimde vardı lastikçiye gittim arkadaş elinde o basınç kontrol ettiği kalemle kontrol etti abi 34 hava var dedi lastikte sıkıntı olsa hava inik olurdu dedi öbür lastikleride bi kontrol edelim dedi diğer 3 lastik 40 ın üzerinde çıktı önler 44 arka sol 42 civarıydı çok şaşırdım petrolden doldurduğumü söyleyunce arkadaş onların aletleri bozuk oluyor genelde dedi lastiklerin havasını 34 e indirdi bende arabanın kasislerde cok sert girip çıktıgından filan şikayet ediyordum hep şuan araba acayip konforlu oldu ama işte aması var simdi ekranda bütün lastiklerin havasını az gösteriyo uyarı veriyor önler 192-200 arkalar 172-184 diye yazıyor
şimdi ben napayım bi fikir verin Allah aşkına hangisi doğru arabanın gösterdiğimi lastikçinin elindeki aletmi yoksa petroldeki pompalarmı kafam cok karıstı acil yardıma ihtiyacım var yarın sabah uzun yola çıkaçam bu arada lastiklerin ayar kısmı varya ekrandaki o eko modunda bi etkisi varmı bilmiyorum ama yazayım onuda. cevap verebilirseniz sevinirim.