9 Ara 2012 #21 kaanrevan Kayıtlı Kullanıcı 59-Tekirdağ Katılım 17 Eyl 2009 Mesajlar 2,509 Tepkime puanı 27 Puanları 48 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Lastik basınç Aracı aldığımdan beri ben de hiç bakmadım. Bu basınc zamanla değişebilir mi acaba? Baktırmak lazım sanırım..
Ynt: Lastik basınç Aracı aldığımdan beri ben de hiç bakmadım. Bu basınc zamanla değişebilir mi acaba? Baktırmak lazım sanırım..
9 Ara 2012 #22 B BİLDS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2011 Mesajlar 765 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Siteyi ziyaret et Ynt: Lastik basınç kaanrevan link' Alıntı: Aracı aldığımdan beri ben de hiç bakmadım. Bu basınc zamanla değişebilir mi acaba? Baktırmak lazım sanırım.. Genişletmek için tıkla ... E yani.. mutlaka degısır. hava sartlarına gore. ayda bı bakmanda fayda var.
Ynt: Lastik basınç kaanrevan link' Alıntı: Aracı aldığımdan beri ben de hiç bakmadım. Bu basınc zamanla değişebilir mi acaba? Baktırmak lazım sanırım.. Genişletmek için tıkla ... E yani.. mutlaka degısır. hava sartlarına gore. ayda bı bakmanda fayda var.
9 Ara 2012 #23 kaanrevan Kayıtlı Kullanıcı 59-Tekirdağ Katılım 17 Eyl 2009 Mesajlar 2,509 Tepkime puanı 27 Puanları 48 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Lastik basınç BİLDS link' Alıntı: E yani.. mutlaka degısır. hava sartlarına gore. ayda bı bakmanda fayda var. Genişletmek için tıkla ... Ayda 1 değişirse 5 ay oldu alalı, epey bir değişimiştir. yarın ilk iş lastikçiye ugramak olacak o zaman. Teşekkürler.
Ynt: Lastik basınç BİLDS link' Alıntı: E yani.. mutlaka degısır. hava sartlarına gore. ayda bı bakmanda fayda var. Genişletmek için tıkla ... Ayda 1 değişirse 5 ay oldu alalı, epey bir değişimiştir. yarın ilk iş lastikçiye ugramak olacak o zaman. Teşekkürler.
9 Ara 2012 Konuyu Başlatan #24 W wasiyet1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2012 Mesajlar 196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et Ynt: Lastik basınç Lastikciye gitmeye gerek yok hemen hemen bütün benzin istasyonlarında hava basma makinesi var kendiniz kontrol edip halledebilirsiniz bravoo
Ynt: Lastik basınç Lastikciye gitmeye gerek yok hemen hemen bütün benzin istasyonlarında hava basma makinesi var kendiniz kontrol edip halledebilirsiniz bravoo