Lastık değişimi sonuç

En sessiz ve yumuşak Michelin'dir. En pahalısı da odur zira..

lastik direk yazlık ise ne marka olursa olsun 5 derecenin altında ses yapar ve çok sertleşir hamuru yoldaki herşey vuruntu gibi hissettirir ya mevsimlik yada kışlık kullanırsanız kışın ses yapmaz

Anladım teşekkürler bakalım değiştirmeye çalışıcam

lastik direk yazlık ise ne marka olursa olsun 5 derecenin altında ses yapar ve çok sertleşir hamuru yoldaki herşey vuruntu gibi hissettirir ya mevsimlik yada kışlık kullanırsanız kışın ses yapmaz
Kaan arkadaşımıza katılıyorum. Turanza modeli Bridgestone'nun yazlık modeli hatta arabanın üzerinde gelen lastik. 2 yıl önce ömrünü tükettiği için ucuza elimden çıkardım kötü lastik değil ama yıllarca hem kış hem yazın kullanınca haliyle sertleşiyor.
Kışlık lastik 225/45/17 ebatını kullanıyorum Turanza Lm001 modeli bahsettiğiniz sıkıntıları yaşamıyorum. Sorununuz ebattan dolayı değil.

En sessiz ve yumuşak olanı hangisidir araştırdım heryerde farklı şeyler yazıyor

Hocam ben daha 3 hafta önce Michelin CrossClimate taktım. Sürüş Ses ve Konfor acayip fark etti. Öncede Lassa Revo2+ vardı, güzel lastikti bir sorunum yoktu ömrü bittiği için değiştirdim ama Michelin'e geçince gerçekten konforu anlıyorsunuz.

CrossClimate şuan üretilen tek kış lastiği sertifikalı 4 mevsim lastiğidir. Yani aynı paraya hem yazlık hem de kışlık lastik almış oluyorsunuz.

4 adet 215/50r17 lastiğe 3800tl para ödedim.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Murat
Teşekkürler bi hata yaptık sanırım ama dönebilecekmiyiz bakalım

Hocam ben daha 3 hafta önce Michelin CrossClimate taktım. Sürüş Ses ve Konfor acayip fark etti. Öncede Lassa Revo2+ vardı, güzel lastikti bir sorunum yoktu ömrü bittiği için değiştirdim ama Michelin'e geçince gerçekten konforu anlıyorsunuz.

CrossClimate şuan üretilen tek kış lastiği sertifikalı 4 mevsim lastiğidir. Yani aynı paraya hem yazlık hem de kışlık lastik almış oluyorsunuz.

4 adet 215/50r17 lastiğe 3800tl para ödedim.

Bilginize.
bilgi icin tesekkurler. ben de sanirim bu lastiklerden dusunecegim degistirirken. kisliklarim nokian ama eskidi artik.

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Lastik havalarına bakmakta fayda var. Bazı lastikçiler haddinden fazla hava basıyorlar. O ebatta konfor için 33 psi olmalı. Yüklü olacaksa 39 psi kadar çıkıyor. Zira kapı içinde kpa şeklinde yazar.

Geri