Ynt: lastik havaları kaç olmalı
benimde ön arka 34 çok memnunum.
benimde ön arka 34 çok memnunum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aeozbay link' Alıntı:Daha önce amortisörler sert diye dert yanarken lastik havalarının 39 olduğunu öğrendim, sonra da 32 ye düşürdüm. Kasis geçişleri falan çok rahatladı. Ama yakıt sarfiyatı anlamsızca fazlalaştı. Yarım deponun bir çizgi üstünde yakıt gösteriyor şu anda, yaptığım km 320, aletin gösterdiği menzil 500. Lastik havasından mıdır acaba yoksa başka bir etken mi vardır?
A14NET link' Alıntı:Konfora aşırı düşkünlüğüm sert opel süspansiyonlarına toslayınca mecburen 32 ile geziyorum. ;D Sert girdiğim ESP li virajlarda araba 34 34 diye ağlıyor yalnız.
Kısaca konfor için 32, yol tutuş için 34 diyebilirim.
aeozbay link' Alıntı:Daha önce amortisörler sert diye dert yanarken lastik havalarının 39 olduğunu öğrendim, sonra da 32 ye düşürdüm. Kasis geçişleri falan çok rahatladı. Ama yakıt sarfiyatı anlamsızca fazlalaştı. Yarım deponun bir çizgi üstünde yakıt gösteriyor şu anda, yaptığım km 320, aletin gösterdiği menzil 500. Lastik havasından mıdır acaba yoksa başka bir etken mi vardır?
en iyisi lastik basınçlarını 34 yapıp tüketimi sıfırlayıp tekrar denemekaeozbay link' Alıntı:Tamam 39 ekonomik olarak geçiyor kılavuz da da (sürtünme etkisi azaldığından otomatikman daha az yakıyor tabi) ama 32 ye düşünce bu kadar da fark olur mu diye aklıma takıldı. Artık yeni bir kere daha full lediğim zaman 34 yapacağım havaları, o zaman da bakacağım tüketime.