lastik jant ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uslum64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar benim aracım 14 jant takılı 175 65 14 dür 15 inc takıldıgında yakıt artışı bariz belli olur mu fikirleriniz için teşekkürler şimdiden...

İllaki geniş tabanlı lastiğe geçeceğin için fark olucaktır, ama önemsenecek kadar değil, 195/50/15 kullanıyorum, şehir içi 21-22 kuruş arası yakıyor benim araba.

İllaki geniş tabanlı lastiğe geçeceğin için fark olucaktır, ama önemsenecek kadar değil, 195/50/15 kullanıyorum, şehir içi 21-22 kuruş arası yakıyor benim araba.
anladım..bnm jant lastiği ilana verdimde geri dönen yok hiç ...14 janta devam mı etsem k diye düşünüyorum güzek bi tane 14 bulsam araba kendini gösterrimi bilmiyorum 15 iyi olur diyosunuz sizede güveniyorum napcam bilmiyyorum puff :(

anladım..bnm jant lastiği ilana verdimde geri dönen yok hiç ...14 janta devam mı etsem k diye düşünüyorum güzek bi tane 14 bulsam araba kendini gösterrimi bilmiyorum 15 iyi olur diyosunuz sizede güveniyorum napcam bilmiyyorum puff :(

Sat sen o 14"leri, 15" takmadan iyi bir görünüm alınacak jant yok bence. Dinle sen bizi. :rolleyes:

tamamdır abi size güveniyorum ilanda zaten ama şimdiye kadar arayn olmadı :D

beğendiğin bir jantla takasa girmeni öneririm;).yada ileride aracı satmayı düşündüğünde bu üzerindekilerle aracı satarsın yeni taktıklarını vermezsin.onun için çift aplikasyonlu ürünleri tercih etmen daha yerinde bir karar olur.

beğendiğin bir jantla takasa girmeni öneririm;).yada ileride aracı satmayı düşündüğünde bu üzerindekilerle aracı satarsın yeni taktıklarını vermezsin.onun için çift aplikasyonlu ürünleri tercih etmen daha yerinde bir karar olur.
eyvallah usta takas lastikçiler yapar mı genelde nasıl ?ş

ilan bu arkadaşlar sizde bi bakın arkadaşlarınz varsa tavsiye edersenız sevinirim

Geri