Lastik marka önerisi ve Lastik ebatları

süleymand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
S.a arkadaşlar. 2015 astra cosmo 1.6 cdti aracımın üzerinde 225/50/r17 continental lastikler mevcut. 4 lastik değişimi yapacağım. önereceğiniz uygun fiyatlı memnun kaldığınız lastik markaları nelerdir ve lastik ebatları ideal mi değiştirmeli miyim ebatları sizce ?

Mümkünse aynı ebat ve marka ile devam edin..

• Beğen
Tepkiler: Hasip
hocam ben nokian aldım iline serisi. çok memnunum. değerleri çok iyi. alabiliyorsanız iline2 serisini alınız. good year eaglesport da öneririm. hem fiyat uygun hem de kaliteli.. para mevzu değil dersen de michelin crossclimate de çok iyi lastik.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Asfalt yolda sessizlik arıyorsanız bence michelin.

Orijinal ebat 215/50/17 olması gerek şoför kapısından teyit edebilirsiniz. Uygun bir şey arıyorsanız Dunlop fm800 önerebilirim. Antalya'da kullanıyorsanız dört mevsimde gereksiz.

225/45/17 aldım geçen kış 215/50/17 ye göre daha ucuz arada boyut farkını gözle secemezsin. Daha iyi oldu. Crossclimate 4 mevsim kullanıyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Dunlop fm 800 muadili olan Falken ziex ze 914 225 50 r17 lastikleri aldım. tanesi 350 tl'ye denk geldi. Yol tutuşu, yakıt sarfiyatı ve yol sesi konusunda kesinlikle başarılı. Parasına göre çok iyi gibi. Umarım uzun vadede sorun çıkarmaz.

Nokian Line[emoji106]

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler arkadaşlar. Dunlop fm 800 muadili olan Falken ziex ze 914 225 50 r17 lastikleri aldım. tanesi 350 tl'ye denk geldi. Yol tutuşu, yakıt sarfiyatı ve yol sesi konusunda kesinlikle başarılı. Parasına göre çok iyi gibi. Umarım uzun vadede sorun çıkarmaz.
Hayırlı olsun. Ben de almayı planlıyorum da virajlarda continental lastiklere kıyasla yola daha az tutunuyor diye duymuştum. Bu konuda tecrübeniz varsa paylaşır mısınız? Sürekli 120 ile uzun yol yapıyorum, ona göre doğru bir seçim yapmak istiyorum. Continentale göre illa ki sessizdir ama yol tutuşunda kayıp hissettiniz mi?

Geri