Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öylede abi bizim buralarda kar çok olur bilirsin insan tedirgin oluyor:9saygılarSerkan hemşerim kullan gitsin hiç bir şey olmaz. Araçlarımız yarış aracı değil neticede hiç bir şey olmaz...
öylede abi bizim buralarda kar çok olur bilirsin insan tedirgin oluyor:9saygılar
Arkadaşlar lastiklerin verimli olup olmadığını çok basit anlarsınız. Örnek yağmurlu bir havada frenleme yaptığınızda araç kayıp gidiyor ise zaten lastiğin hayatı kaymış demektir istediği kadar dişi olsun. Ama araç yapışıyor ise kullanmaya devam
Ya nasıl ustalar var ! Rot Balanscıyım, Bir lastiğin raf ömrü kullanılmasın 5 yıldır!Arabanın altına atılmasa dahi o lastiğin ömrü 5 yıldır.5Yıldan sonra o lastik çalışmaz 2-3 sene daha nereye gidiyorsun hızlı ve yüksek model bir araçta can taşıyacaksın 2006 modelse işe yaramaz lastiğin kauçukları ölmüştür artık çatlamıştır :/
benim arkalarda 2002 tarihli çatlama yok dişi iyi sac jantlara taktım 3 5 ay kullanıp kaldırıyorum çok derin çatlak yoksa kullan gitsin masrafa gerek yok ama saklamasını iyi yap güneş nem yok jantın üzernde kalıyorsa yarı havasını boşalt yıllardır boyle kullanıyorum ben
Ben yazlık ve kislik 2 boris jant takımı kullanıyorum ve depoda saklıyorum, saklama koşulunda lastiğin yarı havasını almak mi gerekiyor dostum ? Neden ?
Ben çıkarttığı gibi koyuyorum da.
Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.