Lastik öneriler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toyo Tires performans lastikleri konusunda en mükemmel lastik markalarından biri.. Standart lastikleri nasıldır bilemiyorum... Bu arada bilinenin aksine Japon değil Amerikandır Toyo.

Bunun dısında Nokian ben de hiç duymadm. lastik konusunda Continental veya Michlein öneririm; bence en kaliteli iki marka bunlar.

Sayın Poem, aldığınız lastikle ilgili duygu, düşünce ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsanız lastik almayı düşünen arkadaşlara çok fayda sağlamış olursunuz diye düşünüyorum.Saygılar
Arkadaşlar lastiklerim (Antalya'da yaşıyorum) İstanbul'dan ambar tabir edilen şirketlerin kamyonları ile gelecekti salı günkü yaptığım görüşmede ve bugün beni arayıp çağıracaklardı montaj için. Ama ses yok. Bende arayamadım çünkü lovato tüp taktırıyorum ve yarın akşama anca bitecek üstündeki voltran denen saçmalık söküleceği için uzun sürecek; hasılı henüz kullanamadım lastiği :) Ancak bir hafta içinde yola çıkıp yaklaşık 700-800 km yol gideceğim, dönüşte Nokian lastik konusundaki düşüncelerimi yazacağım elbette. Ayrıca Lovato kit konusunda da birkaç kelam ederim sanıyorum.

Arkadaşlar Nokian lastik çok iyi çıktı ve ben çok beğendim. Enteresan bi şekilde sessiz bi lastik. Vectra b araçlarda ses yalıtımı zaten iyidir, bide üstüne bu lastik lokum gibi oldu. Camları, müziği, klimayı kapatıyorum ses yok arkadaşlar yahu. Hayret ettim. 5 senelik michelin energ amma da kafamı ütülemiş meğer. Yol tutuşu fren mesafesi hepsini denedim en ufak sorun yok dostlar şiddetle tavsiye olunur. Continental, bridgestone, michelin ve diğer tanıdık isimler 205/60/15 ölçüsündeki ürünlerine 240, 260, 230 fiyat çekiyorlardı, Nokian 190 tl üstelik. Şiddetle tavsiye ediyorum.

fiyat/kalite olarak lassa yı tavsiye ederim bende impetus revo hız lastiği mevcut güzel lastik.

Geri