lastik önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezo555

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar opel vectra b 2.0 aracıma 4 adet lastik almayı düşünüyorum ve konfor açısından miclehin energy saver alıcam sorum şu üzerinde blunan ebatlar yanlışım yoksa 195/65/15 yine aynı ebatlarımı tercih ediyim yoksa lastik taanını 205 mi yaptırıyım niğdede kışın kar yağar binmemeye çalışırım genelde ama bindiğimde olur 205 taban karda daha çok kayar gibime geliyo metrekare başına düşen ağırlığın azalacağı için siz nedersiniz ve seçtiğim lastik iyimi ayrıca biriston er300 nasıl fiyatları hemen hemen aynı şimdiden teşekkürler

Ben Michelin Energy Saver kullanıyordum, her yönden memnundum.
Yol tutuş iyiydi.
Ama yol sesi biraz içerde gibi.

ben lassa impetus revo yu öneririm. ama Michelin Energy Saver gerçekten iyi bir lastik ama biraz pahalı tabiki. 205e çıkaracaksan lastik boyutunu 205-60-15 yapacaksınki bu biraz daha fiyatı artıracaktır. ayrıca arac bir miktarda olsa fazla yakacaktır ama kayma konusuna katılmıyorum. tamam birim yüzeye uygulanan basınc azalsada aracın yüzey teması artacak ve sürtünme yüzey alanı genişleyecek... toplam basınc sabt kalacak sonucta...

bridgestone gerisi yalan...

Bence ,Üye Arşivinde tanıtım, gerisi yalan :)

taban genişliği arttıkça karlı havalarda ve kaygan zeminlerde tutunma azalır.patinaja düşer araç.bilginiz doğru

arkadaşlar çok teşekkürler bugün baya bir sordum soruşturdum bridgestone b250 4 adet 600 tl goodyear excelence 620 tl miclehin energy saver 640tl bridgstone tunza er300 ise 650 civarında bunların hepsi 195/65/15 ve 100 peşin gerisi taksitle (kredi kartsız niğde küçük biyer herkes beni tanırda:) ) sizce hangisini alayım aracım biraz sert bilirsiniz vectra b leri bana hem ek süspansiyon görevi yapsın hem yol tutuşu iyi olsun istiyorum yanni kısaca konforlu ve güvenli bişey istiyorum arada bir kar yağar çok az binerim karda benim için en ideali hangisi sizce kafamda miclehin var her gittiğim yerde sökme takma hidrojenle hava dolumu sibob değişimi (kimi alman malı benimki fln diyo) rot felan filan bizden diyolar yoksa internette fiyat bazı modellerde 20 tl oynuyo onada katlancaz artık sizin yardımlarınızı bekliyorum ilginiz içn çok teşekkürler

Son düzenleme:
12 yıldır opelin çeşitli modellerini kullandım ( farklı markalarda araçlarımda var)
kesinlikle michelinden şaşma derim
oranın kışı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben kendim kışın michelin alpine kullanıyorum
yazın ise aracın modeline göre michelin kullanıyorum saver dahil

Bence michelin ile aynı özellikte fakat fiyat olarak ondan ortalama 30-40 tl daha ucuz olan yeni çımış GOODYEAR EFFECIENT GRIP al. Bu lastikte hem uzun ömür hemde yakıt ekonomisi sağlıyor . Goodyear ın sitesindende test sonuçlarına bakalabilirsin önerilen tüm lastikler aynı testte yer almış. Brigstone michelin dunlop vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri