lastik önerisi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence 205 taban lastik direksiyonu ağırlaştırır ve arabayı yorar.aracın motoru 1.6 ise.yanak olarak 65 yerine 60 yanak al bence.bridgestone ve lassa güzel lastikler ama 1-2 seneden sonra sertleşiyorlar.michelinin lastik hamuru yumaşak olduğu için dişleri diğer lastiklerden önce bitiyor ama yol tutuşu diğer lastiklerden daha iyi bence.bildiğim kadarıyla michelin pilot serisi çıkmıyor artık

aracım 2,0 136hp ama ben orjinal kalsın diyorum. üzerinde hankook optimo lastik takılı. hangi lastik bayine gittiysem hepsi bizim lastiklerimizde konfor+yol tutuş 3x artacak diyor. sizce?

fikri olan

205 yanak bence güzel olur... kışın bir dezavatajı olur tabi ama öle çokda farkı olmaz... bridstone er300 bence en güzel tercihlerden biri... ben kullandığımda çok memnun kalmıştım... goodyear nct5 kullanıyorum şu an ve sakın diyorum sakın almayın çok rezalet bir lastik hiç yol tutmuyor...

dunlop'a da bakmanızı öneririm sp sport serisinden kullandık baya iyi bir lastik ;)

konfor olarak toyo tires in proxes cf1 serisini öneririm.japon malı olmakla birlikte yumuşak yapısı sayesinde aracın yoldan kaynaklı seslerini azaltıyor.
aracınız 2.0 136 hp ise 205 tabanı çok rahatlıkla kaldırır,birde aracı gösterenlerden biride hiç şüphesiz lastikleridir.öyle dar tabanlı lastikler vectra gibi kaslı bi araca hiç yakışmıyor.sürtme konusunda da hiç şüpheniz olmasın değil 205,215 bile sürtmez.

yazdığınız lastikler içinde en iyisi michelin energy serisi birde bence en iyi kış performansını bu lastik te alırsınız yumuşak olduğu için ancak kışın kar lastiği kullanılmalı diye hatırlatalım

dunlopun malesef bayisi yok internetttende getirttirmek istemiyorum.bu gittiğim yerlerin hepsi sökme takma rot balans hidrojen gazı ile hava basma sibob değişimini ücretsiz yapacaklarını söylediler er300 saver arasında kaldım vectra sert olduğu içn saver almayı düşünüyorum ama karar veremedim savermi er300 mü

arkadaşlar peki taban genişliğini arttırmamın + ve - leri neler olabilir?

fikri olan