lastik önerisi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sezo555

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar diğer konu tanıtım yapmadığımdan dolayı kapatılmıştı. tanıtım yaptım ancak açılmadı. neyse kaldığımız yerden devam edelim.
bridgestone b250 4 adet 600 tl goodyear excelence 620 tl miclehin energy saver 640tl bridgstone tunza er300 ise 650 civarında bunların hepsi 195/65/15. sorum şu bunlardan hangisini tercih etmeliyim ben konfor istiyorum opel vectra b ler sert araçtır bilirsiniz. ve fiyatlar nasıl bu fiyatlarda taksit imkanı var. ben miclehin düşünüyorum siz nedersiniz? bu lastik bayilerin hepsinde sökme takma rot ayarı sibop değişimi ücretsiz:D bide bridgstone gittiğimde ben ilk tunza er300 sordum onun yerine b250 yi önerdi tunzadan daha yumuşak dedi. fiyatta yukardaki gibi. sizin üstün deneyimlerinizle en iyi tercihi yapacağıma inanıyorum teşekkürler.

maddi durumunuz uygun ise 205/60/15 michelin öneririm.

Michelin energy serisini eski arabamda kullanmıştım, başlarda iyi ama sonradan çabuk gidiyor dişleri. Eğer 15 ölçülerinde varsa aynı markanın Pilot Sport modelini öneririm, hem kuru hrm ıslak zeminde süper

maddi durumunuz uygun ise 205/60/15 michelin öneririm.
efendim ben dört mevsim kullanmayı düşünüyorum arada bir karda yağar.taban genişliğini arttırınca cm kareye düşen ağırlık azalacağından tutunma azalmazmı. yere basan yüzey artsada yinede tutunmanın azalacağını düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin

yanlışınız yok tabiki de yalnız dediğiniz gibi kar arada bir yağıyorsa bence çokta önemi yok.sonuçta aracınızı karsız geçen günlerde daha çok kullanacaksınız.tabi bu benim görüşüm,önemli olan sizinki.

Mıchelin energy kullanıyorum 3 4 yıldır çok memnunum konfor yol tutuşu.

4 mevsim lastikler bence bir kandırmaca, aynı lastiğin her tür zeminde benzer performans vermesi beklenemez. Yağmur+kuru zemin perf az da olsa benzer olan lastikler var ama buzlu ve karlı zeminler için kış lastiğinin yerini hiçbiri tutamaz.

Eğer karlı havalar az ise bence en mantıklısı su tahliye kanalları iyi olan bir lastik (ki yukarıda belirttim en iiyisi Micheli,n Pilot Sport dur) seçip kullanmak.

brightone b250 hakkında bir bilginiz varmı birde taban genişliğini arttırınca sürtünme olayı olmazmı özellikle ön tekerleri tam döndürdüğümüzde

bridgestone da kullandım michelinde ben micheline tercih ediyorum

arkadaşlar peki fiyatlar nasıl uygunmu?