Lastik rengi ile ilgili

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar Bundan 3 ay önce sıfır michelin lastik aldım aracımı yıkadıktan sonra migrostan 5 TL ya aldığım lastik parlatıcı ile lastikleri parlatiyordum fakat en yıkamada surmedim lastiklerde kahverengi bir renk oluştu neden olabilir sizce sorun olur mu teşekkürler

O renk tüm lastiklerde olur, ben PO dan 5 liraya FALKEN marka lastik ve plastik parlatıcı aldım, 20 gün önce yıkarken sürdüğüm etki hala devam ediyor. Toz toplamıyor, lastik simsiyah duruyor. Eski arabama sıfır continental lastik almıştım, haftasına parlak kaverengi bir renge bürünmüştü lastikler.

O renk tüm lastiklerde olur, ben PO dan 5 liraya FALKEN marka lastik ve plastik parlatıcı aldım, 20 gün önce yıkarken sürdüğüm etki hala devam ediyor. Toz toplamıyor, lastik simsiyah duruyor. Eski arabama sıfır continental lastik almıştım, haftasına parlak kaverengi bir renge bürünmüştü lastikler.

Hayır acaba kullandığım üründen mi kaynaklı diye düşündüm peki sizce kahverengiye dönüşmesi sorun olduğu anlamına gelmez dimi?

Görüntüye önem veriyorsanız huzurunuzu bozar, yüzeysel çatlaklar bile genelde bir sorun teşkil etmiyor, kafanıza takmayın. İçiniz rahat edecekse kesinlikle FALKEN cilayı alın, hafiften yağlı bir yapısı vardır ama toz çekmiyor kesinlikle memnun kalırsınız.

parlatıcı olarak sonax kullanıyorum inanın 4 gün parlıyor..fiyatı 20 tl civarı..sonuçta bu ürünler lastikler için pek sağlıklı değil.bilindik bir marka kullanmakta fayda var.

2349-2.jpg

parlatıcı olarak sonax kullanıyorum inanın 4 gün parlıyor..fiyatı 20 tl civarı..sonuçta bu ürünler lastikler için pek sağlıklı değil.bilindik bir marka kullanmakta fayda var.

2349-2.jpg

Sonax' ın bütün ürünlerini beğeniyorum. Özellikle mat torpido parlatıcı ve kırmızı kutudaki cilası çok çok kaliteli.

Arkadaşlar lastik gibi önemli şeylere öyle 3 liralık, 5 liralık şeyler sürmeyin. Ya düzgün birşey bulup alın, ya da hiçbir şey sürmeyin. Ben orjinal lastik doku ve rengini beğendiğim için yıkamadan sonra hiçbir şey sürmem genelde.

Toz çamur çakıl asfalt gibi yıpratıcı maddelerle temas halinde binlerce km yol giden lastiğe yağ içerikli bir parlatıcı sürmekte zarar görmüyorum. 5 lira olunca kötü ve markası sonax fiyatı yüksek olunca iyi olacağını hele hiç sanmıyorum.

Nedenini tam bilmiyorum ama benim bundan önceki tırıma ''0'' lastik takılmıştı lastik ilk birkaç gün oldu lacivert :)
siyah değildi yani,yıkıyorum lacivert kuruyor lacivert :)hatta buradada konusu olmuştu iyi lastikse olur demişlerdi birkaç güne normale döndü...Herhalde sizinkide dışındaki o fabrikasyon mum veya başka benzeri birşeyden oldu :)

Toz çamur çakıl asfalt gibi yıpratıcı maddelerle temas halinde binlerce km yol giden lastiğe yağ içerikli bir parlatıcı sürmekte zarar görmüyorum. 5 lira olunca kötü ve markası sonax fiyatı yüksek olunca iyi olacağını hele hiç sanmıyorum.

Yılda bir defa alanacak lastik parlatıcı için 20 tl cokta yüksek bi fiyat olmasa gerek :D 5liralık ürünle, sonaxın verdigi zararı araştırma yapmadan bilemeyiz zatende bende takıntı var aracın temiz görünmesi için o lastiklerin parlaması lazım :) yıkamacının sürdügü 1 günden fazla gitmiyorken kendim yıkadıgımda sonaxı sürüyorum 3-4 gün deli gibi parlıyor..hatta lipe de sürüyorum..

Geri