Lastik Seçimi (Lassa vs Pirelli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cavro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ikisi arasında ben olsam, lassa tercih ederim, ama alabiliyorsaniz conti veya petlasa da bir göz atın derim. Bu arada ben goodyear efficient kullanıcısıyım

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Ben bugun aldim lastik bridgestone t001 modeli er300 un yerine yeni cikan modeli 1 ay once piyasaya cikmis. 650 ye aldim 195 60 15
Sana cok iyi fiyat vermisler istanbuldaki fiyatlara nazaran. Firelliyi onermiyorlar pek kamyonlar icin yuk tasiyan araclara oneriyorlar. ben 1 aydir arastirip bu sabah taktirdim forumda lastik bolumunde paylastim zaten. Lassayi bridgestone cikariyormus lassa potenza ve bridgestone arasinda kaldim daha yumusak olan bridgestone u sectim ama arasinda pek fark yokmus.

bende bugün 175 65 R14 için pirelli P1 e 120 TL, Conti Premium Contact5 'e 130 TL fiyat aldım... tabi bunlar nakit... conti 152 TL oluyor kartta... ne dersiniz?

ContiPremiumContact5 kredi kartına 4-8 taksit tanesi 118,17tl (kargo bedava montaj 30tl)

http://www.otostart.com/lastik/index.php?lastik=lastik-tyre-175-65-r14-716823

Ayırca 4 lastiğe 100tl hediye kuponu veriyorlar (bugun son)

Birde elimde 4 lastiğe 30tl indirim yapan kod var oda bugun son sanırım alakacsanız özel mesaj atarım size

aynı sitede P1 103,03TL fakat ben conti derim.

Geri