- Konuyu Başlatan
Zaten buna benzer cihazların sağlıklı ölçüm yapması biraz zor ya... ama ölçüm konusunda dedim şekilde en azından doğru dahi olmasa doğruya yakın bir değer verir... ama buna benzer cihazların bana göre artısı yolda seni perişan etmez ve lastik yarılmadığı sürece seni de yolda bırakmaz sana tavsiye ettiğim ürün zaten benim kullandığımız fazla fazla gelişmiş bir modeli idi... deli gibi çalışır ufaklıklar varsa onların toplarını filan şişirmek içinde bulunmaz bir nimet bisiklet lastikleri cabası namert adama muhtaç etmeyecek bir zımbırtı
evet abi dediklerine katılıyorum benim ikiz yeğenlerim var ellerinden öper daha 6 yaşındalar onların toplarını ve bisiklet lastiklerini şişirdim son derece başarılıydı bisiklet lastığini 1 dakika demeden şişiriyor hemde 40 psi hava basıyor topları zaten anında şişiriyor ben çok memnun kaldım bu arada abi bu hava basıncı ölçen aletler var ya onlardan kullanıyormusun doğru ölçüm yapabilenlerinden bi tane alayım rahat ederim diye düşünüyorum ama %100 doğru ölçüm yapabilen varsa anca öyle alırım.