Lastik ve dış plastik aksamınızın parlatmak isterseniz buyurun

walla denemedim ama sıvı deterjan içine koymadan istersen bakarsın tadına yok azıcık parfüm tadı da olsun diyorsan deterjanlı dene :)

Emre bu karışım bütün plastik aksamlara sürülebilir dimi ?

ben bir de şeyi biliyorum tekere arap sabunu sürdüğün zaman pırıl pırıl oluyor ama o hakikaten toz topluyor :)

Ben eskiden beri kullanırım arrap sabununu :D dediğin gibi ilk etapta güzel oluyo ama sonradan bi de kireç gibi beyazlaşıp çirkin bi görüntü arzediyo ...

hiç alakası yok ya neden kötü olanını aktarayım buraya bu arada bu resimler geçen hafta çekildi biliyorsunuz ki burayı sel bastı her yer çamur toz vs bakın bu halde iken yarın fotoyu çekip yolluyorum size... mdellal abi araç içine sürülmez abi denemedim hiç denemeyinde ama kapı kolu arka silecek kolları marşpiyel hep sürüyorum ben

Ben kötü olur demedimki Emre,resimler ortada işte;bakalım fırsat bulursam deneyecem taktiğini ... :)

mdellal' Alıntı:
O değil de bi arkadaş denemiş bu kola işini lastikleri karıncalar basmış :D ondan tırsıyom ben ...

:kop: :D :alkis:

ben kola olayını duymuştum. ama denemedim. kolanın şerbet gibi şekerli olduğu zaman bi süngerle sürünce parlıyomuş. gene söylüyoum denemedim. ben uyarı alabilirim gibime geliyo ama ben gene söylemek istiyorum. belki komik ve ilginç gelebilir. ben lastiklere ve plastik aksama bira sürüyorum çok da güzel parlıyo hemen hemen bi hafta kadar parlıyo. bide şu yöntem var sadece duyum sıvı silikon sürüncede 1-1,5 hafta kadar parlak kalıyomuş(silikonu da duydum).

Geri