Lastikler hakkında yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliosm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliosm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yeni lastik alacam arabaya ama hangi marka iyyidir nedir bilmiyorum. Hem hız bakımında hemde yol tutuş işte yağmurlu havalar için falan. Rica ediyorum lütfen. Opel vectra 1.8 cd

marka olarak bridgestone öneririm ıslak zeminde gerçekten basarılı. bu arada hamuru biraz sert oldugu için ömrüde uzun sayılır.

ıslak zeminde kesinlikle bridgestone

benim lastikte bitmek üzere:( şu an bridgestone var. potenza G3. ona dewam etmek istiyorum

konu açılmışken birşeyde ben sorum 185*65*r14 yerine 175*65*r14 taksak ne olur arkadaşlar lastik işi şakaya gelemez bi sorun çıkartırmı ne gibi eksileri olabilir taktığımız takdirde

konu açılmışken birşeyde ben sorum 185*65*r14 yerine 175*65*r14 taksak ne olur arkadaşlar lastik işi şakaya gelemez bi sorun çıkartırmı ne gibi eksileri olabilir taktığımız takdirde

Lastik Tabanı
/
Lastik Yanağı
Jant Çapı
Original Lastik
185/65R14

İstenen Lastik
175/65R14

lastik çapı 596,099 mm iken 583,099 mm ye düşer.fark -13 mm,

**fark yüzdesi %-2,22946

**Orjinal lastik çapınızdan %3 daha büyük veya daha küçük ebatlardaki ölçüleri Yakıt tüketimi, Yol tutuş ve Fren güvenliği açısından tavsiye etmiyoruz.

130 YTL ver Michelin Energy Saver al.bu sene çıkardı Michelin 2008 yılı ürünü.süper lastik.bir kere acayip sessiz.iyi olan yol tutuş mükemmelleşti.yakıt tüketiminde belirgin azalma var eskisine göre.bridgestone ada lafım yok oda hemen hemen aynı.onun hamuru sert.lastik ömrü hakkında bir fikrim yok energy saver kesinlikle tavsiye ederim

Geri