Lastiklerde Deformasyon

Ynt: Lastiklerde Deformasyon

astraowner link' Alıntı:
csc5 e geçince yol tutuş konusunda neden kötü yazdığımı farkediceksinizdir. dediğim gibi astrayla gelen bütün lastikler orta seviye hiçbiri iyi değil. 

csc5 lerde çok dayanıklı değil diye biliyorum. ama onun dışında çok iyi.

CSC3'e göre dayanıklılık anlamında da geliştirilmiş diye okumuştum; ama yaşayıp göreceğiz sanırım. Teşekkür ederim.

Scrapercar link' Alıntı:
1500 km oldu kumho ku31 kullaniyorum inanilmaz memnunum zamk gibi yol tutuyor konforsuz ve gürültülü degil desenleri cok şık onuda bi dusunun derim 4 lastigi 850 ye aldim hemde  greatt

Sağ olun tavsiyeniz için, elbette bakarım. Siz de güle güle kullanın.

֖te yandan, -Kumho özelinde söylemiyorum, zira bilgim yok bu lastik konusunda- lastikler, araçta para vermekten asla gocunmayacağım bir ekipman. Oldukça da pahalı Continental lastikler bizim araçların jantları ve ölçüleri dolayısıyla; ancak hayati önemdeki bu donanıma değer diye düşünüyorum.

burakkarsli link' Alıntı:
Sağ olun tavsiyeniz için, elbette bakarım. Siz de güle güle kullanın.

Öte yandan, -Kumho özelinde söylemiyorum, zira bilgim yok bu lastik konusunda- lastikler, araçta para vermekten asla gocunmayacağım bir ekipman. Oldukça da pahalı Continental lastikler bizim araçların jantları ve ölçüleri dolayısıyla; ancak hayati önemdeki bu donanıma değer diye düşünüyorum.
Bende tesekkur ederim :). Butun kumho lar iyi degil ama ku31 beni cok memnun etti pahali olmasi daha iyi oldugu anlamina gelmeyedebiliyor. acikcasi kumholari uygun fiyati icin aldim ama 2 ay once tanesi su an piyasada 560 tl olan 225 45 18 michelin pilot sport 3 takmistim 2000 km kullandim en az onlar kadar performans sunuyor gibi geldi bana bunlarda. Conti csc5 mukemmel bi lastik ama bu lastigide bi test etmenizi tavsiye ederim :)

Goodyear EGrip malesef kolay aşınıp sertleşen bir lastik, benim Astra da da fabrika çıkışı EGrip vardı lastik iç kısımlardan dökülmeye başlamıştı.

Hankook geldi bende sanki asfalt ezme makinesi tekeri sert bir lastik ve erken kızaklıyor

Benim eski arabada efficient grip vardı 1 ayda aynen böyle olmuştu. Çok güzel yumuşak bi lastik ama çabuk dağılıyor

Bendede aynı lastikten var 35.000km ama hiç bir sıkıntı yok taş gibi duruyor lastikler.

Geri