Lastiklerde Ses Seviyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Petlas PT711 ile kıyaslayınca 68 db bayaa bi sessizdir diye tahmin ediyorum.

Petlasın lastiklerinin sessiz olduğuna hiç inanmıyorum zaten. Çok kez petlas kullandım ama sonrasında paraya kıydım daha kaliteli lastik tercih ettim ve gerçekten arada bariz şekilde fark var. Ses ve yola tutunma konusunda.

Petlasın lastiklerinin sessiz olduğuna hiç inanmıyorum zaten. Çok kez petlas kullandım ama sonrasında paraya kıydım daha kaliteli lastik tercih ettim ve gerçekten arada bariz şekilde fark var. Ses ve yola tutunma konusunda.

ses konusu en son düşünceğim şeydi petlas alırken :) desenine aldandım da 711 aldım.

Petlas PT711 ile kıyaslayınca 68 db bayaa bi sessizdir diye tahmin ediyorum.

6 ay kadar Petlas yazlık lastikler takılı bir araç kullandım, ilk izlenimlerim; Petlas'ın ses seviyesi beklediğimden iyi, lastikler epeyce sert, fren değerleri biraz uzunca, çamur ve ıslak zeminde performansını zayıf buldum, toprak zeminde ise dayanıklılığı güzel, virajlarda beklenenden daha iyi, fiyat konusunda ise tavsiye edilebilir seviyelerde.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:27 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:26 ----------

Ben özellikle yakıt ve konfor bakımından eski kullandığım lastikleri mumla aradım.

Geri