Lastiklerim sürekli iniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TLGa35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TLGa35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hiç anlamadıgım bi olay..Sol ön ve arka lastikler yaklaşık 2 haftada havası iniyor tamamen değil ama çok fazla iniyor sürekli şişiriyorum basıncı 38i ayarlıyorum her zaman (lastik boyları 195 65 15R) Sağ tarafta öyle bi sorun yok ama eşitlenmesi için hepsine hava basıyorum lastiklerim biraz eskidi o yüzden mi dicem ama hepsi inmiyor..

Sıbap kaçırıyordur

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Usta, lastikler birbirine bağlı değilki hepsi insin ? Siboptan kaçırıyor olma ihtimali yüksek. Lastikçiler 2 dakkada halleder.

KOntrol ettim(tükürerek) :D kaçırmıyodu

1 seçenek sibop o değilse lastikte vida çivi olma ihtimalleini kontrol edin en son lastiklerin yanaklarına bakın. sert çukura girdiyseniz yanaklarda sıkıntı olmuş olabilir...

Tekerleğin birisinde yanaklar çatlak

Geçen hafta benim aracında lastiğinin biri indi araç çakmakğına takılan kompresör ile şişirdim bekledim yine indi en sonunda lastikçiye gittim ve işte size suçlu lastik jantların yanağından kaçak yapıyormuş. Lastik söküldü... paslar temizlendi yerine takıldı şimdilik sesi ve sedası yok. ;)

Yakın zamanda lastikleri full değiştiricem zaten o zaman anlarız :)

Yakın zamanda lastikleri full değiştiricem zaten o zaman anlarız :)

O zaman bir şey diyemem hatta bu sorun çözülmese idi bende lastik tamir kiti vardı dayıyacak idim lastiğe ne kadar delik varsa kapasın diye :D

O zaman bir şey diyemem hatta bu sorun çözülmese idi bende lastik tamir kiti vardı dayıyacak idim lastiğe ne kadar delik varsa kapasın diye :D

:maden::maden::maden: nadir abi iyiki varsın abi :)

Geri