Cumhuriyet, demokrasiye kurban edilemeyecek kadar kıymetlidir!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su amerikadan nefret etmekle birlikte kiskaniyorum valla adamlari. Adamlar 3-5 sene Amerikada yasiyor, sonra ben bilmemne asilli amerikaliyim diyor, amerikaya sahip cikiyor. Bizde millet yuzyillarca yasiyor, hala Turkiyeligi kabul edemiyorlar. Yuh olsun hepsine !
:good:devlet kendi eliyle bölücülük yapıyor.ergenekonu ankarada çukurlarda aramaya gerek yokki.herşey apaçık ortada zaten.
İnsanların kendi dilinde konuşmak kendi dilinde televizyon izlemek istemeleri neden bu kadar dayanılmaz olur anlamam herkesin kendi dilini rahatça yaşayabildiği ve mutlu olduğu zaman sizce bu ülkenin bölünmez bütünlüğü iyice perçinlenmiş olmaz mı kendini bu ülkeye ait hissetmez mi?Dışlanmışlıktan kurtulmuş olmaz mı?Açıkçası ben trtde lazcada olmasını istiyorum süryanicede kürtçede her ne kadar anlamasamda.Dilleri bitirmek yerine yaşatmalıyız bence.
size 1980 darbesini örnek verebilirim baskıcı rejim isnanların düğünlerinde kendi dilleriyle halay çekmesine bile izin vermedi ve ne oldu başımıza terör illeti musallat oldu.Ben insanların baskıyla kontrol altına alınamıyacağı kanaatindeyim.İnsanlara haklarını tam olarak verdiğimiz zaman gereksiz maceralar içine gireceklerini düşünmüyorum.bunlar tehlikeli hareketler özellikle türkiye gibi bir ülkede.bu tip açılımlar özerklik hatta bağımsız bir devlet isteği sonucunda daha uzun süreç içinde iç karışıklıkla son bulabilir...
size 1980 darbesini örnek verebilirim baskıcı rejim isnanların düğünlerinde kendi dilleriyle halay çekmesine bile izin vermedi ve ne oldu başımıza terör illeti musallat oldu.Ben insanların baskıyla kontrol altına alınamıyacağı kanaatindeyim.İnsanlara haklarını tam olarak verdiğimiz zaman gereksiz maceralar içine gireceklerini düşünmüyorum.