Led Far !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aloreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Astra ya uygulayacak misiniz? Takipteyim.

Ynt: Led Far !

Uzaktan kesinlikle rahatsız etmiyor.Işığı dağıtmıyor , sanki mercek varmış gibi belirli yerlerde ışığı topluyor. Defalarca denedik göz alma olayını.

Astra'ma siparişi verdim en kısa zamanda inşallah onuda paylaşacağım.

sonucu bende merakla bekliyorum, özellikle montajını, video isiyoruz Reis  okkk

aloreis link' Alıntı:
Uzaktan kesinlikle rahatsız etmiyor.Işığı dağıtmıyor , sanki mercek varmış gibi belirli yerlerde ışığı topluyor. Defalarca denedik göz alma olayını.

Astra'ma siparişi verdim en kısa zamanda inşallah onuda paylaşacağım.
Düz bir duvara 4 metre yanaşıp duvardaki ışık fotoğrafını çekip paylaşırsanız sonucu yorumlayabiliriz. Videoda ışık ciddi derecede dağılmış, merceksiz xenon ampulden farkı yok gibi görünüyor. Bir duvar fotoğrafı paylaşırsanız sağlıklı olup olmadığını görebiliriz.

Mercek duvar görüntüsü
3c6994fca562.jpg

madmax50 link' Alıntı:
Düz bir duvara 4 metre yanaşıp duvardaki ışık fotoğrafını çekip paylaşırsanız sonucu yorumlayabiliriz. Videoda ışık ciddi derecede dağılmış, merceksiz xenon ampulden farkı yok gibi görünüyor. Bir duvar fotoğrafı paylaşırsanız sağlıklı olup olmadığını görebiliriz.

Mercek duvar görüntüsü
3c6994fca562.jpg
bu kadar iyi olursa mercek gibi, alınabilir bence.

Şöyle bir görüntü oluşacaktır

5bnLR9P.jpg

Mercek olmadan ışığın geniş bir far aynasında toplanabilmesi imkansız gibi.

Tamam , ürün kargoda. Elime ulaştığı ve uyguladığım zaman dediğiniz gibi bir duvara doğru yanısıtıpda fotoğraf çekerim. Videolu bir şekilde montajda yaparım. Herşey forum için :)

aloreis link' Alıntı:
Tamam , ürün kargoda. Elime ulaştığı ve uyguladığım zaman dediğiniz gibi bir duvara doğru yanısıtıpda fotoğraf çekerim. Videolu bir şekilde montajda yaparım. Herşey forum için :)

Aloreis takipteyiz :)

aloreis link' Alıntı:
eyvallah

Geri