- Konuyu Başlatan
Ynt: Led Gülümseyen Bagaj
Işığın şiddetini resimden anlamak güç. Gece tekrar güvenlik için sorun yaratırmı diye bakacağım. Pek olacağını sanmıyorum
Işık doğrudan değil yansımayla geliyor. Göz alıcı değil.
Sadece frene bastığımda yanıyor. Farları açtığımda yanması çok daha kolay yapılabilirdi Ama ben biraz uğraşıp stoplara bağladım. (stop lambaları bagaj olan kısımda olmadığı için yukarıdaki lambalardan kablo çektim). Frene bastığımda yanması daha kolay farkedilmeyi ve arkada ki aracın durmasını sağlar. Zaten amacıda arkadakini uyarmak. Gözünü almadığı sürece bence bir problem olmaz.
Şerit led yerine internetten fiber led (vites altındakinden) aldım şu an kargoda gelince birde onunla deneyeceğim. Sonuca göre lambaları değiştirebilirim.
alpdeger link' Alıntı:Yakışıp yakışmadığından ziyade bence trafik güvenliğini tehlikeye atabilecek bir uygulama olmuş. Gece ve özellikle şehirlerarası yollarda arkanızdan gelen aracın sizin aracınızı başka bir şey olarak görmesi kuvvetle muhtemel. Bana öyle gelmedi demeyin zira gece gözleri iyi görmeyen o kadar çok insan var ki. Görünüş açısından ben tercih etmem ama fena da olmamış yani. İlla kalsın diyorsanız arka stopların üzerine kadar uzatmayı deneyin bence, bütünlük olsun. Ama dediğim gibi ben tercihimi güvenlikten yana yapardım.
Işığın şiddetini resimden anlamak güç. Gece tekrar güvenlik için sorun yaratırmı diye bakacağım. Pek olacağını sanmıyorum
Işık doğrudan değil yansımayla geliyor. Göz alıcı değil.
Sadece frene bastığımda yanıyor. Farları açtığımda yanması çok daha kolay yapılabilirdi Ama ben biraz uğraşıp stoplara bağladım. (stop lambaları bagaj olan kısımda olmadığı için yukarıdaki lambalardan kablo çektim). Frene bastığımda yanması daha kolay farkedilmeyi ve arkada ki aracın durmasını sağlar. Zaten amacıda arkadakini uyarmak. Gözünü almadığı sürece bence bir problem olmaz.
Şerit led yerine internetten fiber led (vites altındakinden) aldım şu an kargoda gelince birde onunla deneyeceğim. Sonuca göre lambaları değiştirebilirim.