led li park ampulleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben mavisini kullanıyorum ,yaklaşık 10 ay oldu herhangi bir problem yok,her aksesuarcıda satılıyor..

adamlar bas bas bağırmış resim yokmu diye yaptıran arkadaşlar koysanız birer resim belki bizde düşünürüz...

ben yapalı 2 ay felam olmuştur otopoldan almıştım sanırım 9 ytl ye çok para werdim yaa,görünüşü güsel gibi.resimde sadece parklar yanık iken(bu hafta sis takcam + sis ampullerini ve far ampullerini mtec alcam ii olur işallah)

33dxvxvxc.jpg

cok guzel olmus gule ggule kullan
foto icin cok tessekkur ederm :)

ceycey beyaz taktırcaksındır umarım ? ? ? kırmızı falan deme sakın:) beyaz park ampülü güzel duruyor gördüm bi kaç astrada bende düşündüm beyazını ama uğraşmadım

-sende bi de xenon var aslında uzunların da beyaz değilse diamondvision vs... gibi bişey yapsan uzunları beyaz... bi-xenon gibi durur (olmaz tabikide gibi yani...) yakışır:good:

Son düzenleme:
evet arkadaslar led li park ampulleri varmis..
cok ucuzda.. gittigidiyorda baktim.. takan oldumu??

bide benim arabanin park ampulu h1 h2 bide tipsiz diyolar bilen anlayan varmi bu isden:o
led taktirmak istiyomda...:o

Ceyhun, o "tipsiz" dedikleri "dipsiz" dir muhtemelen.:)Benim de parklar angellara bağlı, angellarda da özel yaptırdığım 16 tane 5mm beyaz led var.Durum avartarda göründüğü gibi.Senin aracındaki parklar için mtec'in beyazlarını öneririm...

evet buna da aynen katılıyorum "dipsiz" olmayanlarından lazım. onlar daha pahallı böyle 2 ytl falan değil güzel duruyolar.

tamam arakdaslar bende parklara beyaz taktircam... fotosunuda koycam ;)

Geri