Led nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tff2525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Led nasıl yapılır

GNSpower link' Alıntı:
Bende Cosmo farı olmayacaksa en kötü şöyle olsun derim.

$T2eC16FHJHQE9nzEyJ!bBQYtWOKUyQ~~60_35.JPG
Tamda bunu payladacaktim, sen cok yasa special_Yeah
Buna pazarlik yapayim bakayim ne diyecek satici
http://www.aliexpress.com/item/Excelle-XT-Opel-Astra-LED-Angel-Eye-Head-Lamp-2010-2013-year-LDV1/1532930512.html

Çok güzel ama bu tarz ürünlerin mercek kalitesi ''Görüntü var, ses yok!'' tarzında oluyor :(

Boyle farlarin aydinlatmasi pek iyi olmuyor baska model bir araca bende takmistim. Yokus yukari cikarken karsidan gelen kisiden cok selloktor yersiniz. Yagmurda kör gibi gidersiniz.  Xenon takacaginiz icin Muanedende gecmez bosa masraf bence hic girmeyin

u ledli farlardan bugun aldım tahminim pazartesi elimde olur. bizzat deneyip yorumlarımı paylaşıcam o kdr parayı vermeye değermi değmezmi deneyip görmek lazım. ama tasarımı gerçekten şahane

Ynt:

hbarcın link' Alıntı:
u ledli farlardan bugun aldım tahminim pazartesi elimde olur. bizzat deneyip yorumlarımı paylaşıcam o kdr parayı vermeye değermi değmezmi deneyip görmek lazım. ama tasarımı gerçekten şahane
nereden aldiniz?

ben tasarımını beğendim de fiyatını beğenemedim...

hbarcın link' Alıntı:
merakla bekliyoruz?

hbarcın link' Alıntı:
yorumalarını bekliyorum kardeşim en kısa surede burda fotolarını beklıyoruz

konuyla alakalı değil affola ama yazmadan edemem. bu cla nın arka stop ledler beni benden alıyor. trafikte akşam vakitleri inip farları ısırasım geliyor. o derece.

Geri