- Konuyu Başlatan
Cvp: Led Xenon ve Plaka Beyaz Led Uygulaması
Ampul olarak Philips Crystal Vision yada Diamond Vision düşünüyorum, rengi beyaza çok yakın ve aydınlatmasından taktıranlar memnun. Diamond daha beyaz ama aydınlatma kötü.
Yine tampon falan sökülecek işçilik falan vereceğim mecbur ama zararın neresinden dönsem kardır.
Peki kısalara bunları taktım uzunlara da elimdeki led leri taktığımda muayeneden geçer mi yoksa uzun ampulleri değiştirmem mi gerekecek muayeneye girmeden?
HasanM' Alıntı:we[AGRA]' Alıntı:Son kararımı verdim bu led leri uzunlara takıp kısalara Osram yada Philips beyaz ampul takacağım. Bu işte iyi arkadaşların tavsiyesi hep o yönde. Metin arkadaşın da dediği gibi mercek bile yaptırsam yapılan mercek Xenon yada Halojen'e göre uyumlu olacağı için led ampulle verimli olmayacak.
Bence de en mantıklısı bu. Mercek ve xenon taksan bile muayende sıkıntı yaşarsın. Muayeneden geçmesi için Xenon, mercekli olması lazım aynı zaman da far yıkama ve ototmatik far yükseklik ayarı olması lazım.
Ampul olarak Philips Crystal Vision yada Diamond Vision düşünüyorum, rengi beyaza çok yakın ve aydınlatmasından taktıranlar memnun. Diamond daha beyaz ama aydınlatma kötü.
Yine tampon falan sökülecek işçilik falan vereceğim mecbur ama zararın neresinden dönsem kardır.
Peki kısalara bunları taktım uzunlara da elimdeki led leri taktığımda muayeneden geçer mi yoksa uzun ampulleri değiştirmem mi gerekecek muayeneye girmeden?