Ledli eşik kaplama projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki neye baglı olarak calısıyor
ısıkmı ?

hayır. manyetik sensör. bir mıknatıs sensörün üstüne gelince devreyi kapatıyor. bu devreyi astra h de kapı butonunu bulamadığım için kullandım. şans eseri karşıma çıktı.

hayır. manyetik sensör. bir mıknatıs sensörün üstüne gelince devreyi kapatıyor. bu devreyi astra h de kapı butonunu bulamadığım için kullandım. şans eseri karşıma çıktı.

anladım abi bunun ıcın bır de mıknatıs lazım yanı
bence resımdekı d-c fix kaplama cok guzel gozukuyor calısmalarınızın devamı dılıyorum vectra ıcınde ben sırada beklıyorum tabı yaparsanız

anladım abi bunun ıcın bır de mıknatıs lazım yanı
bence resımdekı d-c fix kaplama cok guzel gozukuyor calısmalarınızın devamı dılıyorum vectra ıcınde ben sırada beklıyorum tabı yaparsanız

tamam sağol. seni listeye aldım.:)

bende bende :)

astra f için de yapılabilir mi bu uygulama acaba ? f kasaların eşik kısmı biraz dar

ayrıca çok güzel duruyor

buton dan şaseyi aldınız + yı nereden alacaksınız arkadaşlar sigorta kutusundan veya o eşiğin oradan bir demet kablo gidiyor kesmwden iğme ile ve bir ülçü aletiyle bakılacak + bulunacak

ben eşıgın altına kablomu cektim tepe lambasından ama astra yazısını bulamadım o yazıdan satarsan bıtanede ben almak ıstıyorum

Geri