arka plaka nın yeri haricinde çok güzel olmuş kazasız belasız inş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chip, mantzel manifolt, headers, 2.5 V6 pistonları, exhaust, filter falan fistan 1 takım daha olsa onlarıda kaldırır kardeşim...
aynen bunlara dicek bişey yok ama bişey söylicem senin makinanın videosunu izledim .. tipo ile kaldırıyordunuz sanırım bence bu modlarla kale alıp kalkma onlarla gerek yok bence bide motor modifiyesini nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın bi Pm atıp bilgilendirsen veya msnden görüşelim olurmu ?
ya arka bagaj kapağını nerden yaptırdın? maliyeti ne kadar tuttu acaba?
İşte o akraba olma durmunu çok ii bilirim bizde 93 model şahin vardı abi inan babam benden habersiz sattıydı ki ben o araca LPG bile taktırmadıydımki öle bi şahine binmek yürek isteyen bi durum ama dediğim gibi... o zaman senle aracınla bi yastıkta kocayın bana nasip olmadı darısı senin başına belki 1.6 motora kasa hantal gelebilir ama gerçekten araçlar tank gibi bunuda bir dipnot olarak düşmek istedimSafety car alduğum bi ulusal drag sonunda eğlenmek için yapılmış bi şeydi o... o zaman motorumda standarttı... 8-10 lira harcarsın atmosferik 160 170 psi alırsın, çokta tatminkar değil bu çünkü zaten ağır bi kasa... şimdi sen neden uğraşıosun diceksin biz akraba olduk...