Lila Vectra!!! Şaşırdınızmı? bakın o zaman :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan violetpee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renk sizin zevkiniz, alçaltma güzel olmus ama..

günü birinde arka cama PIONEER yazısı,palakalıklara neon çerçevelerle ve daha sayamayacağım çok çeşitli sokak modifiyeleriyle opellerinde doğanlaşmaması dileğiyle..

farlar çok yakışmııış benimde almam lazım
allah hata kaza bela vermesin

Sağolun beyler... Bi çoğunuz yurdun çeşitli yerlerindensiniz, İstanbul Merter civarında olanlar ise arabayı zaten tanır... Ben PEERT İbo :) herkesle tanıştığıma şimdiden memnun oldum... Lakabım? Evet düşündüğünüz gibi yaklaşık 12-13 kazam var ve 4 ünde arabama PERT verildi :) Bense inatla arabama aşığım ve inatla bu makineyi yaptırıp yaptırıp binicem :) Vectra aşkı bambaşka ;)

emniyet bunun rengini ne diye kaydetti kayıtlarına merak ettim.ben olsam bukalemun derdim:)güzel olmuş

emeğine sağlık ne diyim baya zor iş ama yok hocam olmamış ya vectra benim gözümde sert bi araç bu renk sanki vectrayı bozmuş gibi geldi corsaya falan yapsan hoş dururda vectrayı biraz yumuşatmış

güzel görünüyo kazasız belasız inş..

emeğine sağlık ne diyim baya zor iş ama yok hocam olmamış ya vectra benim gözümde sert bi araç bu renk sanki vectrayı bozmuş gibi geldi corsaya falan yapsan hoş dururda vectrayı biraz yumuşatmış
Canım ben Vectra yumuşattım ;) sende corsa yumuşat... Kolay gelsin :)

emniyet bunun rengini ne diye kaydetti kayıtlarına merak ettim.ben olsam bukalemun derdim:)güzel olmuş
Abicim bu araba sadece cumartesi akşamı çıkar piyasa :) ruhsata işli falan değil... Daha yakalayabilen bi polis çıkmadı, inşallah çıkmazda :D :D

:good: vectra modifiyesi benim imzadaki gibi olunca yakışıyor vectraya böylesi değil bence. Ama yine de harcanan bir emek var bizde emeğe saygı duyuyoruz.
Kazasız belasız günler...

Geri