Selam, lastikler sanırım 215 35 18
Yayın 5lik mi 6lık mı?
Yayın 5lik mi 6lık mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarifini verim gözüm. yayları çıkarıyosun, tam ortadan kesiyosun, amortisör milini kısaltıyosun, amortisör tablasını kesip yukarı kaynatıyosun, % 85 sertleştiriyosun, ondan sonrada hiçbir yerden geçemiyosun, belediyelere kızıp küfrediyosun, boşboşuna günaha giriyosun... bu kadar (ben ettim siz etmeyin derim)Selam, lastikler sanırım 215 35 18
Yayın 5lik mi 6lık mı?
kardeşim naber napıosun.burdada karşılaşçakmıydıksatmadın bari yapıyım dedin yani iyice.hayırlı olsun güzel olmuş son hali maşallahh.görüşeiyoruz artık nse kazasız belasız maşallahh.ama olmuyo benden habersiz boyun kopartmalar falan yakışmamış sana
ya abi bu nebiçim araba o ne biçim renk arabayı berbat etmissin 82 model chevroletin jantlarına benzemiş
Tarifini verim gözüm. yayları çıkarıyosun, tam ortadan kesiyosun, amortisör milini kısaltıyosun, amortisör tablasını kesip yukarı kaynatıyosun, % 85 sertleştiriyosun, ondan sonrada hiçbir yerden geçemiyosun, belediyelere kızıp küfrediyosun, boşboşuna günaha giriyosun... bu kadar (ben ettim siz etmeyin derim)
cesaret isteyen bir araba...