Lise Hediyem CDX

YusufGökkurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Evet arkadaşlarım Abilerim Kardeşlerim babam liseye ilk geçtiğimde almıştı bana bu aracı. Şimdi lise 3'e gidiyorum Annem anca lise 3 e gidince vermeye başladı aracı :) Ama dün satıldı aracım Bunun aynısının beyazını aldık ama CD 2.0 Karlıklar karlıkcı Halil'e aittir :)

644111_301422353299780_1152519171_n.jpg

554001_301188113323204_1238327553_n.jpg

602258_301674283274587_1199869818_n.jpg

384923_301674319941250_2127604084_n.jpg

Son düzenleme:
Bi bitmediniz.. :D

STALKERx nikli üyenin yeni versiyonu..

Seninde bir direğin üstünde bir kamyonun altında yada bir çukurun içinde olduğuna dair yada birilerinin canını yaktığına dair haberlerini almayalım da, arabayı araba gibi kullandıktan sonra sorun yok.

Kemal abi hız benim işim değildir öyle sokak sokakda sürtmem akşam 8-9 oldumu alırım 1-2 tur atarım caddede ibre en fazla 30 zaten hafifte müziğimi açarım o. Hız işi eski bmw'mizi sattıgımızda bitti.

Kemal abi hız benim işim değildir öyle sokak sokakda sürtmem akşam 8-9 oldumu alırım 1-2 tur atarım caddede ibre en fazla 30 zaten hafifte müziğimi açarım o. Hız işi eski bmw'mizi sattıgımızda bitti.

Eğer ehliyetin varsa al arabanı istediğin gibi gez.O senin en doğal hakkın. Ama gençlik ateşine engel ol.Çok canlar yandı seninde canın yanmasın.Demek istediğim bu.Güle güle kullan arabanı :)

Eğer ehliyetin varsa al arabanı istediğin gibi gez.O senin en doğal hakkın. Ama gençlik ateşine engel ol.Çok canlar yandı seninde canın yanmasın.Demek istediğim bu.Güle güle kullan arabanı :)

Saolasın'da benim öyle hız tutkum yoktur. Tek hayalim benim ne zaman annem izin araba sürmeme izin verirse 2 vites 30 la gezmekti öylede yaptım. Şimdi orjinal bi cd bulduk onu aldık. Allah nasip ederse onuda bunun gibi yaptırcaz karlıklar felan

Ne zaman orta okuldayken mi ? :rakir:

Bu tür konuları okuyunca insanın tekrar liseye hatta ilk öğretime yeniden gidesi geliyor. Öncelikle anne ve babalar sorumluluk sahibi olacaklar ondan sonra da zamane gençliğine bahane bulacaklar. Sen kalk ehliyeti olmayan dolayısı ile reşit olmayan birisine arabanın anahtarını ver ondan sonra da yasalar yetersiz diye polisi hakimi hukuku suçla. Hatanın başı bizleriz arkadaşlar, hiç kusura bakmayın, el kadar çocukları araba kullanırken kucağına alan bir sürü baba görüyorum, işin üzücü yanı bu moda iyi bir şeymiş gibi her geçen gün hızla yayılıyor. Sizlerde bu tür hareketleri yapıyorsanız, küçük yaşlardaki çocuklarınıza aracınızın (araba, motor, traktör) anahtarını veriyorsanız yarın birgün ehliyetsiz bir çocuk da sizlere bir zarar verirse davacı olma hakkınız olamaz.

ailemden soğudum be bu forum yüzünden :D üniversitedeyim babam hala araba almadı :D

40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.Uçağımı getirin bana bakkala gidicem :D

Geri