Loading in progress_ET 665

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ECU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese selamlar , günlük kullanmak için 4 ay önce aldığım corsa c yi siz sevgili forumseverlerle paylaşmak istedim.Bu ikinci aracım ,aslında corsa c gsi alacaktık ama günlük araç diye 2001 sonu Doruk opel in orj 41.000 km deki bu aracını tercih ettik.Doruk opel yakınımız olduğu için şanslıyım doğrusu araç stock 1.400 cc 90hp 3kapı sadece 15 SSW White jant vardır.Ama arkaşalarım malum vti gti gsi araçları var bende şehir içi tatminkar olması için ;1.8gsi referans alınarak custom stage 1 n/a atmosferik yüklemek istiyorum + kat iptali,filtre ve ecu , ama yüklendikten sonra ne kadar yakar bilemiyorum 1,400cc olduğu için yinede 1.8 gsi dan az yakar diye düşünüyorum hedeflediğimiz 120 hp civarı şehir içi için nacizane fikrim budur değerli olumlu olumsuz yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Saygılar Eray TOSYALIOGLU.

http://img85.imageshack.us/g/50785028.jpg/

Selmlar,aramıza hoşgeldin öncelikle.
Araç çok güzel görünüyor,tampondaki siyah parçaları da gövde rengine çevirmenizi tavsiye ederim.
Corsa C GSi tabiki ayrı bir dünya olurdu,çünkü 1.8 motorun önü çok açık diye biliyorum..Fakat egzoz vs. yaparken işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim,malum atmosferik araçlarda egzoz çap ve uzunlukları ciddi önem teşkil ediyor.ECU dan fazla bir değer beklemeyin.Motor içine biraz daha girmenizi öneririm.Egzantirik vs.
Bence saydıklarınız ile alabileceğiniz değer de dediğiniz gibi 115-120 hp civarı olacaktır.

Selmlar,aramıza hoşgeldin öncelikle.
Araç çok güzel görünüyor,tampondaki siyah parçaları da gövde rengine çevirmenizi tavsiye ederim.
Corsa C GSi tabiki ayrı bir dünya olurdu,çünkü 1.8 motorun önü çok açık diye biliyorum..Fakat egzoz vs. yaparken işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim,malum atmosferik araçlarda egzoz çap ve uzunlukları ciddi önem teşkil ediyor.ECU dan fazla bir değer beklemeyin.Motor içine biraz daha girmenizi öneririm.Egzantirik vs.
Bence saydıklarınız ile alabileceğiniz değer de dediğiniz gibi 115-120 hp civarı olacaktır.

Teşekkür ederim Emrecim sağolsın beğenmene sevindim şu an stock hiç ellemedik sınavlardan zaman yok bende bir kere olsun tam olsun diye bekletiyorum ,tavsyelerini dinleyeceğim haklısın gsi 1.8 bambaşka biliyorum ama günlük şehir içi aracım bu o yüzden böyle yapalım diyoruz bende senin aracı çok beğendim maşşallah resimelrini görmek isterim.

güzel arac kardesim güle güle bin kazasız belasız

maşallah kazasız belasız günlerde kullanın...c kasaların gsi ları cok az bulunuyor diye biliyorum ama olanlarıda tadından yenmiyor...sizin aracınızda çok güzel ve tek kapı olması ayrı bir güzel tekrardan masallah dıyelım.

Geri