Loading in progress_ET 665

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın...c kasaların gsi ları cok az bulunuyor diye biliyorum ama olanlarıda tadından yenmiyor...sizin aracınızda çok güzel ve tek kapı olması ayrı bir güzel tekrardan masallah dıyelım.

evet şehir içi günlük olacağı için bu aracı seçtik bir de atmosferik yükledik mi 1.8 gsi kadar olmasada kafa tutacak kadar bir araç olur,çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

ehehe bizim plakada et :)

hade ya nerdeyse soyadıda benzeyecekmiş bakk :kop: sizin plaka ne tam olarak merak ettim sakıncası yoksa tabi

maşallah kazasız belasız kullan

maşallah kazasız belasız günlerde kullanın
inşallah sağolun teşekkürler..
antalyada stock araba yasak mı ya :D hepsi modlu kazasız belasız..

evet burada acayip modifiye merakı ve bir okadarda araba var ,ben ist görmediğim arabaları burada görüyorum size geçenlerde antalyada tanınan piyasacılarından eyvaz adlı kişinin çektiği bir video izleyin lütfenn
http://vimeo.com/9131870

maşallah kazasız belasız kullan
inşallah sağolun çok teşekkürler..
ehehhe :D:D et187 astra et560 doğan :D corsa et değil :D
oo hepsi güzelmiş onlarda ebnim zaten :D bak yukarıda link verdim izle onu ;)

Herkese selamlar saygılar , okulum tatile girdi bende sınavdan bir gün önce kaçıp custom coilover yatırdım amortörleri helezonlarıda ona göre ayarlandı mack performans garajda ve hafiften düşürdük günlük aracım olduğu için fazla yapmadık ama ileride isterim diye hazır duruyor du ki yerle bir olmadan yapamam kısmetse hafta içi dahada düşüreceğiz.Dünde lipimizi taktık , umarım kırmam.Birde açık hava filtresi yaptık aparatla orjinaline uydurduk.Çok tatlı birses verdi bütün corsacılara tavsiye ederim gerçekten diğer araçlarımda bile bu kadar tatlı gelmemişti , video eklerim kısmetse.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
286yicx.jpg

veaez8.jpg

2lv21xz.jpg

29ldao0.jpg

mih3sy.jpg

Geri