Logusuz Modifiye Panjur Yapma

ariletisim

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADASLAR MERHABA DUN INCELERKEN BIRDEN AKLIMA DUSTU MEVCUT PANSJURUMUZU LOGOSUZ MODIFIYE YAPMAK İSTERIZ DEMİ PARA VERIP ARAMAKTAN YAPTIRMAKTANSA 20 CM E 50 CM AYNI KUM ELEGI GIBI PARCA BULMAK PANJURU KASASINDAN AYIRMAK KIRMADAN BULDUGUNUZ O PARCAYI BOYAYIP TEKRAR TAKMAK TUTTURMA OLARAKTA SIYAH ISITILAN SILIKON UST AYAKTANDA PANJUR VIDASINA PUL ILE MONTAJ BU KADAR..HAAAA BAKTUN SEVMEDIN SOK GERI TAK GERI ESKINI...BEN YAPAYIM SIZEDE RESIMLE GÖSTERIRIM.DUN YAPTIM BIR ARKADASA ORJINAL OLDU FORO CEKEMEDIM....:pon:

ben yaptım ama çok uğraştım
sök tak olmadı uyduramdın boya yapıştır
yüzü astarından pahalıya geldi
güzel bişey olmasını istiyosan uğraştırıyo hele bide işin inceliklerine dikkat eden biriysen (yani kıl bi adamsan)
git para ver yurt dışından logosuz panjur getirttir yada burada bazen ikinci el satan arkadaşlar oluyo onlardan al derim ben.

yok arkadaslar ne gerek bır kutu sprey boya hepsı o kadar bagalıtcılerden buluna bılen bırsey ben copten buldıydum o parcayı

Video olsaydı çok güzel olurdu

bende 2 panjur var...biri orjinal...diğeri el yapımı...kendim yaptım...tel 10 ytl...boya + macun fln 25 ytl....toplam 35 ytl...

dandik tel almayın bükülür zamanla + sağlam boya atın yoksa paslanır

olursa ben de zaman harcaya bilirim

Geri