Logusuz Modifiye Panjur Yapma

ya hepsi tamam kestik biçtik diyelim de şu kaputu açmak için bi parça çıkıo dışarı onu çekip kaldırıyoruz kaputu onu nasıl yapacaz biri yardım edebilrimi ?

ya hepsi tamam kestik biçtik diyelim de şu kaputu açmak için bi parça çıkıo dışarı onu çekip kaldırıyoruz kaputu onu nasıl yapacaz biri yardım edebilrimi ?

:confused:

hepsi tamam da o kolu ne yapcam logonun yanından fırlıyo ya uyuz oluyom söksem açılrımı kaput yine :)

ben geçen hafta parçaçıdan 30 ytl.ye sıfır panjur aldım.içindeki panjuru söktüm ama ortasında delik olduğu için yapamadım.sanayide bi firmaya verddim delik olan yere plastik kaynagı yapıldı.astar boya atıldı delikli tel atkıldı çok sağlam oldu..işçilik ve tel parası olarakta 50 ytl verdim.toplam 80 ytl.ye geldi ama opelime helal olsun çok yakıştı..

çok doğru yahu o kaput açma mandalı ne olacak?

içerden kaput açma kolunu çekince logonun yanından bi kol çıkıyo onu öne çekip açıyoz kaputu sizde farklı olabilri naspcaz o olayı :)

içerden kaput açma kolunu çekince logonun yanından bi kol çıkıyo onu öne çekip açıyoz kaputu sizde farklı olabilri naspcaz o olayı :)

bizden o kol baya bi ilerde...panjur engel olmuo...

o kolun geldiği yerde delik olcak. ama delik büyümesin diye deliği çevreyecek şekilde birtel daha geçirmen lazım yoksa deforme olabilir teller hemde szn elinize de zarar verebilir açarken ;)

Geri