- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım yaklaşık km de 30 kuruş yakıyorsun ama aracın motorunu yazmamıssın 1.6 oldugunu farzederek uzun yolda 120 ve üzeri seyir ediyorsan normal ama sakin kullanımda fazla gözüküyor ama enjektörle alakalı olacağını sanmıyorum aklıma gelen sebepler kışlık lastik kirli hava filtresi eskimiş yağ ve devirli kullanım geliyorzafer kardeş tank kaç lt lik bilmiyorum ama akaryakıt istasyonundan fullediğim zaman 32 lt lpg doldurmuş oluyorum..ayrıca uzun yolda 240 km yapıyorum sehir içi değil..
arkadaslar banada cok geldi bendeki tanka 32 lt alıyor ama genelde 30 lt felan alıyorum ortalama 320-330 km gidiyorum şehir içi bu zamanlarda yani ortalama 10-10.5 lt tuketiyor ki su anda aldıgım yerde lpg 2.10 tl bugun baktım 1.925 e dusmus yaklasık 1.925 e hesaplarsak 20 kurusu felan geliyor
Bu mevsimde şehiriçi kullanımı için 100 km de 10-11 litrelik LPG tüketimi bana göre çok iyi bir değer. Tahtaya vur, Allah aracını nazardan korusun.