Ynt: LPG CORTLADI
LPG cortladı diyenler en hafif deyimle halt etmiş, LPG cortlamaz candır can kahka536
LPG cortladı diyenler en hafif deyimle halt etmiş, LPG cortlamaz candır can kahka536
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:LPG cortladı diyenler en hafif deyimle halt etmiş, LPG cortlamaz candır can kahka536
Dışarıdan destek vereyim dedim kardeşlerime, "asla asla deme" demişler ama bunu söyleyen beni ve LPG yi hesaba katmadan bu lafı etmiş, son damlasına kadar benzine devam beş kuruş da zam gelmişken var ya tadından yenmiyor benzin. danceeKasım Öınar link' Alıntı:Abi sonunda dogru yolu buldun
harunhoca link' Alıntı:Dışarıdan destek vereyim dedim kardeşlerime, "asla asla deme" demişler ama bunu söyleyen beni ve LPG yi hesaba katmadan bu lafı etmiş, son damlasına kadar benzine devam beş kuruş da zam gelmişken var ya tadından yenmiyor benzin. dancee
Aynen öyle yapacağım emre kardeşimspitemre link' Alıntı:045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup kızgınkırbac kızgınkırbac
Hocam benzine ver kızgınkırbac kızgınkırbac
harunhoca link' Alıntı:Aynen öyle yapacağım emre kardeşim